NASA Spioner Innsikt Mars Lander fra Verdensrommet som Den Jakter Marsquakes (Bilder)

0
128

NASA Spioner Innsikt Mars Lander fra Verdensrommet som Den Jakter Marsquakes (Bilder)

Av

Meghan Bartels, Space.com Senior Forfatter

|

Februar 11, 2019 04:00 pm ET

 • MER

På venstre side, er bilder som er tatt av Mars Innsikt lander: helt utplassert seismometer på toppen og sine seismometer instrumentet før distribusjon nederst. På høyre side er bilder tatt av Mars Reconnaissance Orbiter som viser Innsikt lander på Mars-overflaten.
Kreditt: NASA

Nasas Innsikt lander har vært opptatt på Mars forbereder seg til å begynne vitenskapelige observasjoner, og oppdraget gikk en annen milepæl denne helgen, da jeg begynte å forberede seg til å deployere sine siste instrumentet.

At instrumentet er varmen-probe, som, hvis alt går bra, vil bore seg rundt 16 meter (5 meter), som i Mars i løpet av ca to måneder. Distribusjon av prosessen, slik at for de lander er seismometer, bygger på kroken-som klo på slutten av Innsikt sin robot-arm. Som i går (Feb. 10), claw er å ta tak i den varme sonde i forberedelse for distribusjon.

Som probe burrows i Mars jord, vil det ta målinger av hvordan varme renner over hele planeten. Som skal hjelpe forskerne å forstå egenskapene til Martian regolith.

Varmen probe vil følge sin forgjenger, seismometer instrument som vil spore seismiske bølger gjennom det indre Mars for å prøve å kartlegge sin struktur. Forskere tror planeten er hjem til såkalte marsquakes, noe som ville skape slike bølger, men seismometer vil også registrere deg ekko fra meteoritt nedslag og fra varmen probe seg under boringen.

Forskere har bilder av seismometer ikke bare tatt med de lander i seg selv, men også som oppdaget av Mars Reconnaissance Orbiter, som har vært rundt planeten siden Mars 2006. Ett av instrumentene om bord er det et kamera som heter HiRISE, som er i stand til å ta detaljerte bilder av den Røde Planetens overflate.

Disse bildene er så detaljerte at de polygonale solcellepaneler av de lander i seg selv, så vel som den hvite flekken av seismometer er hvit beskyttende deksel, er synlig.

E-post Meghan Bartels på mbartels@space.com eller følg henne på @meghanbartels. Følg oss på @Spacedotcom og på Facebook.

Vil du Også Liker

 • Nasas Innsikt Lander På Mars Distribuerer Skjold for Quake-Sporing Seismometer
  Plass

 • Nasas Innsikt Lander på Mars Er Nå på Jakt etter Marsquakes
  Plass

 • Nasas Innsikt Lander Plops Seismometer på Mars for å Jakte Marsquakes
  Plass

 • NASA Bygger en “Martian Rock Garden” til “Prep” – Trekk for Innsikt Mars Lander
  Plass

Forfatter-Bio

Meghan Bartels, Space.com Senior Forfatter

Meghan er en vitenskap journalist med base i New York City. Hun sluttet Space.com i juli 2018, med tidligere skriftlig publisert i butikker som blant annet Newsweek og Audubon. Meghan fikk en MA i science journalism fra New York University og en BA i klassikere fra Georgetown University, og på fritiden liker hun å lese og besøke museer. Følg henne på Twitter på @meghanbartels.

Abonner SPACE.com

Send inn

Følg Oss

Mest Populære

 1. Geologer har Funnet Ut Hvor de Mest Avsidesliggende Del av Havet Kom Fra

 2. European Space Agency Feirer Kvinner i Vitenskapen med Astro Pi Utfordring

 3. Kampanje Lansert til å “Gjenopplive Saturn V’ Vertikal Rakett Kopi

 4. En Komet, Meteor, Nebula og Pleiadene sammen til En Episk Space Bilde

 5. SpaceX ‘ Raptor Motor Treff Strøm for Starship Lanserer, Elon Musk Sier