En Komet, Meteor, Nebula og Pleiadene sammen til En Episk Space Bilde

0
149

En Komet, Meteor, Nebula og Pleiadene sammen til En Episk Space Bilde

Av

Miguel Claro, Space.com Bidragsyter

|

Februar 11, 2019 04:06pm ET

 • MER

Et bredt felt scenen viser Comet 46P/Wirtanen gjør sin historiske tilnærming til Jorden på Des. 15, 2018. Dette panoramautsikt har også Pleiadene stjerners klynge, California Nebula og en meteor. Bildet ble tatt fra Cumeada Observatoriet på den Mørke Himmelen Alqueva Reserve i Portugal.
Kreditt: Miguel Claro

Miguel Claro er en profesjonell fotograf, forfatter og vitenskap communicator basert i Lisboa, Portugal, som skaper spektakulære bilder av nattehimmelen. Som et European Southern Observatory Bilde Ambassadør og medlem av Verden På Natten og den offisielle astrophotographer av den Mørke Himmelen Alqueva Reservere, han spesialiserer seg i astronomisk “Skyscapes” som kobler du både Jorden og himmelen. Bli med Miguel her tar han oss gjennom sine fotografi “Himmelsk Møte Mellom Comet 46P/Wirtanen, Pleiadene, California Nebula og en Meteor.”

Et bredt felt scenen viser Comet 46P/Wirtanen i stjernebildet Tyren, gjør sin historiske nær tilnærming til Jorden på Des. 15, 2018. Fordi små comet var bare 7,1 millioner miles (11,5 millioner kilometer) unna oss, var det knapt er synlig for det uten hjelp øye, men i teleskoper man kunne se en vakker grønn-blå koma.

Dette panoramautsikt over scenen består av tre rutene tatt fra Cumeada Observatoriet på den Mørke Himmelen Alqueva Reserve i Portugal. [Fantastiske Bilder: Strålende Comet 46P/Wirtanen Wows Stjernetittere]

Foruten de synlige comet, panorama har også en blåaktig klynge av unge, varme stjerner kjent som Pleiadene star cluster (M45), synlig nær midten av rammen. I høyre kant, kan vi finne California Nebula (NGC 1499), mens en meteor fra Geminids var krysset himmelen og avgi et svakt sky av røyk bare er merkbar i bilder.

For å se mer av Claro er utrolig astrofotografering, besøk hans hjemmeside: www.miguelclaro.com. Følg oss på @Spacedotcom og på Facebook. Opprinnelige artikkelen på Space.com.

Vil du Også Liker

 • Et Teleskop Spor Orion Jegeren i Stjernehimmelen Time-Lapse Video
  Plass

 • Stjernetåken Lagune Glitrer i Stjernehimmelen Dype Verdensrommet Bilde
  Plass

 • Levende Nebulas og Stjernetegnet Lys Stråle Over portugisisk Foss (Foto)
  Plass

 • Cosmic Love Triangle-skjemaer med Månen, Venus og Pleiadene (Foto)
  Plass

Forfatter-Bio

Miguel Claro, Space.com Bidragsyter

Miguel Claro er en profesjonell fotograf, forfatter og vitenskap communicator basert i Lisboa, Portugal, som skaper spektakulære bilder av nattehimmelen. Som et European Southern Observatory bilde ambassadør, medlem av Verden På Natten og den offisielle astrophotographer av den Mørke Himmelen Alqueva Reservere, han spesialiserer seg i astronomiske skyscapes som kobler Jorden og himmelen.

Abonner SPACE.com

Send inn

Følg Oss

Mest Populære

 1. Geologer har Funnet Ut Hvor de Mest Avsidesliggende Del av Havet Kom Fra

 2. European Space Agency Feirer Kvinner i Vitenskapen med Astro Pi Utfordring

 3. Kampanje Lansert til å “Gjenopplive Saturn V’ Vertikal Rakett Kopi

 4. SpaceX ‘ Raptor Motor Treff Strøm for Starship Lanserer, Elon Musk Sier

 5. NASA Spioner Innsikt Mars Lander fra Verdensrommet som Den Jakter Marsquakes (Bilder)