Virgin Galactic Plass-Fløyet Rakett Motor Donert til Smithsonian

0
86

Virgin Galactic Plass-Fløyet Rakett Motor Donert til Smithsonian

Av

Robert Z. Pearlman, collectSPACE.com Redaktør

|

Februar 7, 2019 04:40pm ET

 • MER

Virgin Galactic RocketMotorTwo som drives SpaceShipTwo på sin Des. 13, 2018, første flytur i verdensrommet har blitt donert til National Air and Space Museum.
Kreditt: Virgin Galactic

En rakett motor som drives i en kommersiell passasjerskip på sin første flytur i verdensrommet vil det neste bli brukt til å tenne offentlig interesse i fremtiden for bemannet romfart som en artefakt i Smithsonian ‘ s samling.

National Air and Space Museum på torsdag (Feb. 7) fikk donasjon av RocketMotorTwo, motoren som fløy på Virgin Galactic er SpaceShipTwo “VSS Enhet” i verdensrommet, på Desember. 13, 2018. Motoren vil etter hvert bli vist i “Fremtiden for Romfart,” et nytt galleri i Washington D.C. museum er planlagt å debut i 2024 som en del av en syv-års oppussing nå i gang.

“SpaceShipTwo er rakett motor er et spennende tillegg til den nasjonale samlingen av milepæl romfart gjenstander,” sa Ellen Stofan, direktør for National Air and Space Museum. “Det er en unik del av historien som representerer en ny epoke i romfarten.” [Foto: Virgin Galactic er VSS Enhet Svever i Verdensrommet]

Designet og bygget av Romskipet Selskapet Virgin Galactic er produksjon søsterselskap, RocketMotorTwo ble bekreftet av Guinness World Records som den “mest kraftfulle hybrid rakett som skal brukes i bemannede fly.” På den Des. 13, 2018 fly, teste piloter Mark “Forfalsker” Stucky og Fredrik “CJ” Sturckow sparken motoren i 60 sekunder, drivende SpaceShipTwo til en høyde av 51.4 miles (82.7 kilometer), kvalifiserende mannskapet for FAA Kommersielle Astronaut vinger.

Den donerte rakett motor, eller, mer spesifikt, Case-Hals-Dyse montering, er en del av SpaceShipTwo er hybrid fremdrift system — et design som kombinerer enkelhet av en solid fuel motor med evnen til å styre en flytende drivstoff motoren. RocketMotorTwo kan slå raskt ned på noe punkt i løpet av flyturen, og har svært få bevegelige deler, noe som resulterer i hva Virgin Galactic beskriver som en robust design for bemannet romfart.

“Er det ikke bare representere teknisk prestasjon,” sa Stofan om hybrid engine ‘ s donasjon. “Det er sikker på å inspirere våre besøkende ved å vise hva som kan oppnås gjennom entreprenørskap innovasjon.”

Virgin Galactic grunnlegger Richard Branson sluttet Stofan og Enrico Palermo, president i Romskipet Company (TSC), å avsløre donasjon på torsdag.

“Vi er stolte av å være historie som vi arbeide med å lansere verdens første kommersielle plass linje, og i dag kan vi ikke være mer glade for å donere en del av historien til Smithsonian National Air and Space Museum for sin fantastiske ny utstilling,” Branson sa i en uttalelse. “Ønsket om å utforske verdensrommet har vært en inspirasjon siden den tid begynte, og i de siste tiårene, en utrolig katalysator for innovasjon.”

“Jeg håper at vårt bidrag vil også spille en liten rolle i inspirerende tusenvis av besøkende som de passerer gjennom den nye galleri i årene som kommer,” sa Branson.

Guinness World Records har sertifisert Virgin Galactic er RocketMotorTwo som “den mest kraftfulle hybrid rakett brukt i bemannede fly.”
Kreditt: Smithsonian

RocketMotorTwo, noe som er omtrent 15 fot (4.5 meter lang og veier for 1500 kg. (680 kg), vil først gå på utstilling på National Air and Space Museum Steven F. Udvar-Hazy Center i Chantilly, Virginia, til slik tid “Fremtiden for Romfart” galleri er klar.

“Denne motoren og dens utvikling er et perfekt eksempel på hva som kan oppnås når flinke folk kommer sammen for å arbeide på sine drømmer,” Palermo sa i samme setning. “TSC ser frem til å bygge mer rocket motorer og flåten av SpaceShipTwo, ser på dem, gi kraft til å åpne plass og forandre verden til det gode.”

RocketMotorTwo er den andre store artefakter knyttet til utvikling av SpaceShipTwo å gå inn i nasjonal samling. Siden 2005, National Air and Space Museum har utstilt SpaceShipOne, Skalert Composites suborbital romfartøy som fungerte som design grunnlag for Virgin Galactic passasjer båter.

“Å se denne raketten går fra konsept til produksjon, gjennom bakken test, og til slutt inn i rommet, og deretter bli akseptert til verdens mest respekterte aerospace museum er en velfortjent anerkjennelse for romskip fremdrift team,” sa George Whitesides, administrerende DIREKTØR i Romskipet og Selskapet Virgin Galactic.

Se flere bilder fra donasjon av Virgin Galactic er RocketMotorTwo på collectSPACE.

Følg collectSPACE.com på Facebook og på Twitter på @collectSPACE. Copyright 2019 collectSPACE.com. Alle rettigheter er reservert.

Vil du Også Liker

 • Virgin Galactic Frimodig Går med Under Armour for Suborbital Romdrakter
  Plass

 • Den Største Romfart Historier 2018!
  Plass

 • Virgin Galactic ‘ s Epic 1. Romfart Inspirerer Richard Branson Budskap til Barnebarna (Video)
  Plass

 • Virgin Galactic Historiske Plass Tur Varsler en Kommende Alder av Nye AMERIKANSKE Human Spaceflight Sprang
  Plass

Abonner SPACE.com

Send inn

Følg Oss

Mest Populære

 1. Hvor Gammel Er Jorden?

 2. Mars: Hva Vet Vi Om den Røde Planeten

 3. Trump Æresbevisninger Offer av Apollo 1, Challenger og Columbia Astronauter

 4. Virgin Galactic SpaceShipTwo Piloter Tildelt FAA Astronaut Vinger

 5. Satellitt-Bildene Viser Bevis på Iransk Rakett Lanseringen. Men Gjorde Det Mislykkes?