Michelle Yeoh (och Avsnitt 31) Är att Få en “Star Trek” Spin-Off!

0
50

Michelle Yeoh (och Avsnitt 31) Är att Få en “Star Trek” Spin-Off!

Av

Chris Arrant, Newsarama Redaktör

|

14 januari 2019 03:00 pm ET

  • MER

Foto: CBS Alla Tillgång

“Star Trek: Discovery ‘s” Philippa Georgiou (spelas av skådespelaren Michelle Yeoh) blir sin egen TV spin-off. Enligt Deadline, Yeoh kommer enligt uppgift att fortsätta på Discovery medan denna nya show är utvecklade samtidigt. Den nya showen har utvecklats av Yeon Kim och Erika Lippoldt.

Enligt tillkännagivandet från Upptäckt Twitter, den nya serien kretsar kring Georgiou som en del av Avsnitt 31 division.

“Jag är så glad för att fortsätta att berätta dessa rika “Star Trek “berättelser”, sade Yeoh. “Att vara en del av detta Universum, och denna karaktär har särskilt varit en glädje för mig att spela. Jag kan inte vänta för att se om allt går – jag tror att det kommer att gå ” där ingen KVINNA har någonsin gått förut!'” [Bästa “Star Trek” Captains of All Time!]

Yeoh ursprungliga karaktär dog i tidig Upptäckt, men skådespelaren tillbaka som en Mirrorverse version av Georgiou som var som en alternativ verklighet är Kejsaren av Terran Empire. Detta alt verkligheten Georgiou så småningom överlät makten och började ett nytt liv som en kabaré ägare, och var senare rekryterad av 31§. Avsnitt 31 är en hemlig säkerhet, organisation som arbetar för United Federation of Planets. Organisationen infördes första gången i Star Trek: Deep Space Nine.

“Michelle har skadat tak, trasiga gränser, och förvånade oss med sin nåd och tyngd i årtionden”, sa Star Trek: Discovery exekutiv producent Alex Kurtzman. “Som en människa, jag älskar henne. Som en skådespelare, jag vördar henne. Erika och Boey är märkliga, spännande författare som ger ett nytt perspektiv på världen av Star Trek, och vi är alla glada att utforska nästa vilda kapitel i livet av Kapten Philippa Georgiou.”

Detta skulle vara den tredje live-action “Star Trek” visa i utveckling, att gå Discovery och Picard-serien.

Ingen titel eller releasedatum för Yeoh-led “Star Trek” spin-off har aviserats.

Ursprungligen publicerad på Newsarama.

Redaktör: s Rekommendationer

  • Den Största “Star Trek”, Skurkar Final Frontier

  • Ethan Peck, Leonard Nimoy och Alla Skådespelare Som Har Spelat Spock på “Star Trek”

  • 15 av de Mest Bisarra Främmande Arter med i “Star Trek”

För Att Prenumerera SPACE.com

Skicka

Följ Oss

Mest Populära

  1. SpaceX Om upp till 10 Procent av Arbetskraften

  2. Se China Moon Uppdrag är Långt Sida Webbplats Landning från Ovan (Foton)

  3. “Escape Artist” och mycket Mer! Här är det “Star Trek: Korta Vandringar’ Nedsliten Du har Väntat på

  4. Konstigt Stjärniga System är Planet-Utgör en Disk Går Vertikalt Som ett pariserhjul

  5. Full Moon Namn (och Mer) för 2019