Kina På Månen! En Historia av Kinesiska Lunar Uppdrag i Bilder

0
37

Kina På Månen! En Historia av Kinesiska Lunar Uppdrag i Bilder

Av Elizabeth Öberg, Space.com Bidragsgivare |
14 januari 2019 07:20 ET

Författare Bio

Elizabeth Öberg, Space.com Bidragsgivare

Elizabeth Howell är en bidragande författare till Space.com som är en av de få Kanadensiska journalister att regelbundet rapportera om utforskning av rymden. Hon driver ett Ph D. deltid inom flyg-sciences (University of North Dakota) efter att ha avslutat en M. Sc. (space studies) vid samma institution. Hon har också en fil kand i journalistik examen från Carleton University. Förutom att skriva, Elizabeth undervisar i kommunikation vid university and community college nivå. Att se hennes senaste projekt, följa Elizabeth på Twitter på @HowellSpace.

Elizabeth Öberg, Space.com Bidragsgivare