Stratolaunch Flyet Nærmer Seg Første Flytur

0
37

Stratolaunch Flyet Nærmer Seg Første Flytur

Av

Jeff Foust, SpaceNews Forfatter

|

11 januar 2019 05:44pm ET

  • MER

Nesehjulet av Stratolaunch er flyet kort venstre bakken i løpet av de siste taxi test av den gigantiske fly Jan. 9 i Mojave-Air and Space Port i California.
Kreditt: Stratolaunch

SEATTLE — nyeste taxi test av den gigantiske flyet blir utviklet av Stratolaunch for sin air-start-systemet er et tegn på flyet første fly kan finne sted snart.

Selskapet annonserte Jan. 9 som sine fly, den største i verden med vingespenn, utført sin raskeste taxi teste å date på Mojave Air and Space Port i California, og nådde en toppfart på 219 kilometer per time. At testen også inneholdt en “rotasjon myndighet manøvrere” som kort løftet flyet er nesehjulet av bakken.

Dette var det siste i en serie av taxi tester, der flyet går nedover rullebanen under sin egen makt, men tar ikke av. Som test-programmet startet i slutten av 2017, med påfølgende tester i stigende hastighet. [Stratolaunch Test Foto: Verdens Største Fly i Aksjon]

Under en briefing med journalister i April 2018, selskapet tjenestemenn sa at de planla tre taxi tester før du forsøker å fly første fly. Det endelige taxi test, sa de da, ville nå en tale av om lag 220 kilometer i timen.

På den tiden, Stratolaunch forventes å være klar for en første fly av flyet i løpet av sommeren 2018, og har ikke offentliggjort årsaker til forsinkelsen. Det var industrien spekulasjoner om at Stratolaunch kan forsøke seg på en første flyging før slutten av 2018, men året endte uten tegn på en forestående reisen.

Når Stratolaunch ‘ s plan er endelig i luften, det vil begynne en ny fase av kjøretøyets teste programmet. Selskapet sa i fjor at det forventes å ta 18 til 24 måneder for å fullføre at test flight program og får et luftdyktighetsbevis fra Federal Aviation Administration før flyet ville være klar til å tjene som en luft-lanseringen plattform.

Stratolaunch planer om å først bruke flyet til lanseringer av Pegasus XL raketter gitt av Northrop Grumman Innovasjon Systemer. Flyet vil være i stand til å utføre tre raketter på hver flyvning, montert på vingen mastene mellom fly twin fuselages.

Selskapet, skjønt, er å skape sine egne raketter som kan bæres av flyet. Medium Starte Bilen, i stand til å plassere konsernet har rundt 3400 kg i lav bane rundt Jorda, er planlagt for en første lanseringen i 2022, kunngjorde selskapet i August i fjor. Selskapet har også planer for en tyngre variant av bilen for å plassere 6,000 kilo i bane, samt konsepter for et mannskap spaceplane.

Disse kjøretøyene vil bli drevet av en motor som kalles PGA at Stratolaunch er å utvikle. Som motor, bruker flytende oksygen og flytende hydrogen drivmidler, vil produsere over 200 000 pund-force av skyvekraft. Stratolaunch annonsert i November at det lykkes sparken motoren er preburner i tester ved nasas Stennis Space Center i Mississippi.

Motoren tar sitt navn fra de første bokstavene av Paul G. Allen, milliardær grunnlegger av Stratolaunch som gikk bort i oktober. På tidspunktet for hans død, ledere med Vulcan, Allen er holdingselskap for hans forskjellige foretak, sa at han “tankefullt adressert hvordan mange institusjoner han har grunnlagt og støttet ville fortsette” etter hans død, men ga ingen spesifikke detaljer om fremtiden for Stratolaunch utover en mangel på kortsiktige endringer.

Denne historien ble gitt av SpaceNews, dedikert i å dekke alle aspekter av romfartsindustri.

Editor ‘ s Anbefalinger

  • Paul Allen er Enorm Stratolaunch Bærer Flyet Ruller Ut for 1. Gang

  • Stratolaunch: Største Flyet i Historien til å Starte Romskip (Infographic)

  • Paul G. Allen, Milliardær Stratolaunch Grunnlegger Som Presset på for Privat romfart, Dør på 65

Abonner SPACE.com

Send inn

Følg Oss

Mest Populære

  1. Lego ‘LUVOIR’ Space Telescope Debuterer på Astronomi Konferanse

  2. Astrofysikk Møter, Men Ikke Oppdrag, Forstyrret Av Regjeringen Shutdown

  3. Avslutning Grunnlag nasas Luftbårne Observatory

  4. Blå Opprinnelse Fortsatt Holder Ut På Nye Shepard Billettsalg

  5. Se på Kina Lande på Månen er Langt Siden i Denne Awesome Video!