‘Starman’ Ombord: Hot Wheels Leksak Har SpaceX Spacesuited Drivrutinen

0
32

‘Starman’ Ombord: Hot Wheels Leksak Har SpaceX Spacesuited Drivrutinen

Av

Robert Z. Pearlman, collectSPACE.com Redaktör

|

11 januari 2019 01:36pm ET

 • MER

En Hot Wheels Tesla Roadster leksak bil utrustad med en anpassad Starman-drivrutin (till höger) som var monterad på instrumentbrädan i Roadster som lanserades SpaceX: s första Falcon Heavy raket i februari 2018. Mattel har nu släppt en leksak modellerad efter den i rymden.
Kredit: collectSPACE.com/SpaceX

Det är en Starman väntar i himlen, och nu i butikerna också.

Mattel har släppt en ny Hot Wheels leksak modell av Elon Musk Tesla Roadster som lanserades på toppen av SpaceX: s första Falcon Heavy rocket nästan ett år sedan. Den 1:64 skala leksak har en miniatyr “Starman” förare, skilja det från Mattel tidigare versioner av samma elektriska sportbil och mer noggrant matcha det till både Roadster som är nu bortom omloppsbana och Hot Wheels leksak samma som monteras på plats bilens instrumentbräda.

Den 2019 Hot Wheels “Tesla Roadster med Starman” följer en oktober 2018 release som var förpackad i en blister-kort med ett fotografi av “1: a bil i omloppsbana runt solen” på ett vykort stil med “Greetings from Space” backer kort. Den nya versionen lägger till svart-och-vit plast statyett (“Starman”) till die-cast leksak som presenteras på en “kort-kort” som innehåller en illustration av det som kretsar kring bilen som den är modellerad. [Titta på Starman Hela Djup-Utrymme Rida på Elon Musk Roadster på Bara 80 Sekunder]

Den nya Roadster leksak är annars samma som den tidigare modellen, med ett metalliskt röd finish, svart inredning och ekrade hjul som har liknande stil till däcken på Roadster i heliocentrisk bana.

SpaceX lanserade Mysk personliga midnatt cherry Tesla Roadster ovanpå testflygning av sin Falcon Heavy tunga lyft raket på Februari. 6, 2018. Bilen stället för en massa simulator, som vikarierar för booster framtida satellit-nyttolast.

Efter Roadster gick in i omloppsbana, SpaceX streamas live-video från kameror är det monterade på bil, ger den surrealistiska scenen av en spacesuited skyltdocka kallas “Starman” för att hedra den bortgångne musikern David Bowie — bakom ratten av den konvertibla med Jorden som bakgrund. Den rymddräkt var samma stil som astronauter kommer att bära när du startar om SpaceX ‘ s Crew Dragon rymdfarkost till den Internationella rymdstationen på flyg riktade till att börja senare i år.

Falcon Heavy video visade också att en Hot Wheels Tesla Roadster toy, med en custom-made “Starman” figur som sitter inne, hade gjort det i rymden också.

“På instrumentbrädan, det finns en liten Roadster med en liten spaceman”, säger Musk i tid. “Hot Wheels gjort en Hot Wheels Roadster och en vän till mig föreslog varför inte sätta upp som Hot Wheels Roadster med en liten spaceman på det i bilen också.”

Mattel har släppt en Hot Wheels leksak modell av Tesla Roadster som SpaceX som lanserades på sin första flygning i Falcon Heavy raket i februari 2018. Den nya 1:64 skala formgjutna bil inkluderar en plast miniatyr av Starman spacesuited skyltdocka.
Kredit: collectSPACE.com

“Det är lite fånigt och roligt, men dumma och roliga saker är viktigt,” sade han. “Jag tror att bilden av att det är något som kommer att få människor glada runt om i världen,” sade han.

Musk förutsägelse besannades, som var uppenbart av människor som rusar till eBay för att köpa Hot Wheels Roadster leksaker, budgivning upp den normalt sek 1 leksak till uppemot $100 i dagar och veckor efter Falcon Heavy maiden lanseringen.

Andra fans tog sig till sociala medier för att be Mattel att släppa en “Starman” version av Hot Wheels Roadster, som leksak bolaget nu har gjort.

“Tesla Roadster med Starman” är en del av Hot Wheels 2019 “HW Space” – samlingen, som också innehåller bilar med namn som “RocketFire” och “Dune-En-Soar” som är Mattel originell design löst inspirerad av utrymme teman.

Följ collectSPACE.com på Facebook och på Twitter på @collectSPACE. Copyright 2019 collectSPACE.com. Alla rättigheter förbehållna.

Skulle du Också Vilja

 • Den Största Rymdfärder Berättelser av 2018!
  Utrymme

 • SpaceX “Starman” och Sin Tesla Roadster Är Nu Bortom Mars
  Utrymme

 • SpaceX: s Nya BFR Rymdskepp Verkligen Ser ut Som Tintin Moon Rocket
  Utrymme

 • Steg Inuti SpaceX: s Nya Besättningen Dragon Rymdskepp (Foton)
  Utrymme

För Att Prenumerera SPACE.com

Skicka

Följ Oss

Mest Populära

 1. Lego ‘LUVOIR’ Space Telescope, som Debuterar på Astronomi Konferens

 2. Stratolaunch Flygplan Närmar Sig Första Flygning

 3. Astrofysik Möten, Men Inte Uppdrag, Som Störs Av Regeringen Avstängning

 4. Avstängning Skäl NASA: s Luftburna Observatorium

 5. Blå Ursprung Fortfarande Håller Sig Iväg På Nya Shepard Biljettförsäljning