‘Starman’ Ombord: Hot Wheels Leketøy Har SpaceX Spacesuited Driveren

0
37

‘Starman’ Ombord: Hot Wheels Leketøy Har SpaceX Spacesuited Driveren

Av

Robert Z. Pearlman, collectSPACE.com Redaktør

|

11 januar 2019 01:36pm ET

 • MER

En Hot Wheels Tesla Roadster leketøy bil kombinert med en tilpasset Starman driver (til høyre) var montert på dashbordet i en Roadster som ble lansert på SpaceX ‘ s første Falcon Heavy rakett i februar 2018. Mattel har nå gitt ut et leketøy modellert etter den ene plassen.
Kreditt: collectSPACE.com/SpaceX

Det er en Starman venter i himmelen, og nå i butikkene også.

Mattel har sluppet en ny Hot Wheels-leketøy-modellen av Elon Musk er Tesla Roadster som ble lansert på toppen av SpaceX ‘ s første Falcon Heavy rakett nesten ett år siden. 1:64 skala leken har en miniatyr “Starman” driver, skille det fra Mattels tidligere versjoner av den samme elektriske sportsbil og mer nøyaktig å matche det til både Roadster som er nå utenfor bane mellom Mars og Hot Wheels leketøy av det samme som er montert til plass i bilens dashbord.

Den 2019 Hot Wheels “Tesla Roadster med Starman” følger oktober 2018 utgivelse som var pakket på en blemme kort med et bilde av “1. bil til bane rundt solen” på et postkort-stil “Greetings from Space” backer-kortet. Den nye versjonen legger svart-og-hvit plast figuren (“Starman”) til die-cast leketøy presentert på en “kort-kort” som inneholder en illustrasjon på bane bil som det er modellert. [Se Starman er Hele Dype Verdensrommet Tur på Elon Musk Roadster i Bare 80 Sekunder]

Den nye Roadster leken er ellers den samme som den forrige modellen, med en rød metallic finish, sort interiør og spoked hjul som er like i stil til dekkene på Roadster i heliocentric bane.

SpaceX lansert Moskus personlige midnatt cherry Tesla Roadster på toppen av testen fly av sin Falcon Heavy tung-løft rakett Feb. 6, 2018. Bilen byttes ut med en masse simulator, som står for booster er fremtiden for satellitt-nyttelaster.

Etter Roadster inn i en bane, SpaceX streamet live video fra kameraer er det montert på bilen, og gir surrealistisk scene av en spacesuited mannequin — kalt “Starman” til ære for den avdøde musikeren David Bowie — bak rattet på den konvertible med Jorden som bakteppe. Den romdrakter var den samme stilen som astronautene vil ha når du starter på SpaceX ‘ s Mannskap Dragon-romfartøyet til den Internasjonale romstasjonen på flyreiser målrettet for å starte senere i år.

Falcon Heavy video viste også at en Hot Wheels Tesla Roadster leken, med en custom-made “Starman” figur sitter inne, hadde gjort det på plass også.

“På dashbordet, er det en liten Roadster med en liten astronaut,” sa Musk på den tiden. “Hot Wheels laget en Hot Wheels-Roadster-og en venn av meg foreslo hvorfor ikke sette dette Hot Wheels-Roadster med en liten astronaut på den i bilen også.”

Mattel har utgitt en Hot Wheels-leketøy-modellen av Tesla Roadster som SpaceX lansert på sin første flytur av Falcon Heavy rakett i februar 2018. Den nye 1:64 skala diecast bil inneholder en plast miniatyr av Starman spacesuited utstillingsdukke.
Kreditt: collectSPACE.com

“Det er litt dumt og moro, men dumme og morsomme ting som er viktig,” sa han. “Jeg tror bildene av det er noe som kommer til å få folk begeistret rundt om i verden,” sa han.

Moskus er spådommen gikk i oppfyllelse, som var tydelig av folk strømmer til eBay for å kjøpe Hot Wheels-Roadster-leker, budgivning opp vanligvis $1 leketøy til opp til $100 i dagene og ukene etter Falcon Heavy maiden-lanseringen.

Andre fans tok til sosiale medier til å be Mattels side for å slippe en “Starman” versjon av Hot Wheels-Roadster, som leketøy selskapet har nå gjort.

“Tesla Roadster med Starman” er en del av Hot Wheels-2019 “HW Plass” – samlingen, som også inkluderer biler med navn som “RocketFire” og “Dune-En-Sveve” som er Mattel originale design løst inspirert av space temaer.

Følg collectSPACE.com på Facebook og på Twitter på @collectSPACE. Copyright 2019 collectSPACE.com. Alle rettigheter er reservert.

Vil du Også Liker

 • Den Største Romfart Historier 2018!
  Plass

 • SpaceX ‘s” Starman ” og Sin Tesla Roadster Er Nå Utover Mars
  Plass

 • SpaceX ‘Nye BFR Romskip Virkelig Ser ut Som Tintin’ s Moon Rocket
  Plass

 • Trinn Inne SpaceX ‘ Nye Mannskap Dragon Romskip (Bilder)
  Plass

Abonner SPACE.com

Send inn

Følg Oss

Mest Populære

 1. Lego ‘LUVOIR’ Space Telescope Debuterer på Astronomi Konferanse

 2. Stratolaunch Flyet Nærmer Seg Første Flytur

 3. Astrofysikk Møter, Men Ikke Oppdrag, Forstyrret Av Regjeringen Shutdown

 4. Avslutning Grunnlag nasas Luftbårne Observatory

 5. Blå Opprinnelse Fortsatt Holder Ut På Nye Shepard Billettsalg