Nya Picard “Trek” – Serien Kan Katapult Kaptenen i J. J. Abrams’ Tidslinje

0
60

Nya Picard “Trek” – Serien Kan Katapult Kaptenen i J. J. Abrams’ Tidslinje

Av
Scott Snowden, Space.com Bidragsgivare
|

12 januari 2019 08:30 ET

 • MER

Skådespelaren Sir Patrick Stewart huvudrollen som Kapten Jean-Luc Picard i Star Trek: The Next Generation” på tv-serier och filmer.
Foto: Paramount Pictures

Även om det verkar filmen inslag av “Star Trek” – universum är död i rymden, TV-sidan av saker och ting är blomstrande.

Fans har clamoring för att veta mer om de nya serier med Patrick Stewart som Jean-Luc Picard ända sedan det tillkännagavs i augusti förra året.

I en intervju med Hollywood Reporter, Alex Kurtzman — showrunner på “Star Trek: Discovery”, som ryktas också vara bland de ledande producenter av den nya serien — sa Picard kommer att leva ett mycket annorlunda liv än det han visste om Företaget. Tydligen är detta tack vare att en traumatisk och livsförändrande olycka med anor hela vägen tillbaka till evenemang av J. J. Abrams’ Star Trek” – film, en film Kurtzman och skrev. (Tidslinjen i nya filmer är känd som “Kelvin tidslinje”, med hänvisning till USS Kelvin flögs av Kirks far och förstördes i den första av dessa starta filmer.) [Ny “Star Trek” Picard Serien: Här är Några Djärva Idéer Vi vill gärna Se]

Förstörelsen av det Romulanska homeworld i 2009 års film “Star Trek” Kurtzman sade, var en avgörande händelse i Picard ‘ s karriär, en som ställer upp rollen Stewart kommer att spela på den ännu obetitlade ny show.

“Picard liv radikalt ändrat genom upplösningen av det Romulanska Riket,” Kurtzman förklaras. Han tillade att Stewart själv älskade showen är ny premiss när han såg hur olika repriserade hans roll skulle vara.

“Han [Stewart] kastade ner en fantastisk handske och sa:” Om vi gör detta, jag vill att det ska vara så olika, jag vill att det ska vara både vad folk kommer ihåg, men inte vad de väntar på alla. Annars, varför det?'” Kurtzman har sagt.

Enligt Kurtzman, efter att ha läst den kreativa team 34-sidan planen för den nya showen, Stewart “gick in i rummet och han hade ett stort leende på sitt ansikte och sade:” Här är underbart.’ Han visste att om han var på väg att gå tillbaka till Picard, det behövs för att vara den största anledningen någonsin.”

Information om den nya serien är knappa, men det redan verkar som om Picard kommer inte att övervaka den personliga och politiska problem inför sin besättning och kosmos i stil med “Nästa Generation”. Kurtzman gjorde dock tillägga att “allt kan hända” när frågade om några av de gamla “TNG” cast skulle dyka upp på den nya showen för en cameo eller två.

Riktigt hur Kelvin tidslinje kommer att vävas in i prime tidslinje fortfarande förbryllar oss.

Övriga händelser i prime tidslinje, som Råda Krig, skulle kunna ha på samma sätt påverkas Picard ‘ s liv. effekter. Picard: s inblandning i konflikten var verkligen omfattas endast i romaner (1998 “TNG” nya “Bakom Fiendens Linjer” i synnerhet), men det var ändå en viktig händelse i Federationens historia.

Picard har säkert historia med Romulanerna, den ras som split från Vulcan samhället för tusentals år sedan och grundade en separat civilisationen. Under den 24: e århundradet, det Romulanska Riket kontrollerade en stor del av galaxen och förbundets relation med dem var rocky i bästa fall. [6 ‘Star Trek’ Kaptener, Rankas från Sämst till Bäst]

Under “TNG” två-del avsnittet av “Enande” (S05, E07 & 08), Picard tillsammans med Ambassadör Spock, och tillsammans har de lärt sig att Romulanerna “hävdade insats i fred med Vulcans var faktiskt ett försök till en coup d’ etat. Senare i Trek historia, i filmen “Star Trek: Nemesis,” Picard måste kämpa med en klon av sig själv (Tom Hardy) som skapades av Romulanerna.

I andra Trek nyheter, Kurtzman sade också till Hollywood Reporter att det kommer att finnas två nya omgångar av “Star Trek: Korta Vandringar,” liksom en annan animerad serie.

Tillbaka i oktober förra året, CBS planer för “Star Trek: Nedre Däck”, en halvtimmes animerad komedi-serie om den lägst rankade besättningen på ett av de minst kända fartyg i Starfleet. Att serien kommer från Mike McMahan (“Rick och Morty”).

De två nya “Korta Vandringar” kommer också att vara animerade och kommer att ha premiär under våren, när den andra säsongen av “Star Trek: Discovery” är över.

“Vårt mål är att inte bara utöka definitionen av “Star Trek” och vad har kvalificerat sig som traditionella “Star Trek”, men också för att berätta historier som är både fristående och i en mycket kort tid [och] som också kan kopplas till den större bilden av vad vi gör, inte bara i Discovery ‘ men i världen av Trek i allmänhet,” Kurtzman berättade THA.

“Och du får tala om dessa mycket intim, emotionella berättelser som är side stories till tecken. Så, du får nytta av den erfarenhet som i och för sig, men då när du titta på “Discovery,” kommer du att se att dessa var alla ställa upp saker i världen av Säsong 2.”

Det finns inga ord om huruvida shorts kommer att finnas tillgänglig på alla tjänster i USA än CBS Alla Tillgång.

“Korta Vandringar” visas på AMERIKANSKA CBS Alla Tillgång. I Kanada, den är tillgänglig på kanal Utrymme och online-tjänsten Längtar liksom Snackable TV-app. Tyvärr, fans i STORBRITANNIEN och Europa missa, så det finns inga planer för Netflix att visa shorts ändå.

Den första säsongen av “Star Trek: Discovery” – finns att streama i sin helhet på CBS Alla Tillgång i USA och på Netflix i STORBRITANNIEN “Star Trek: Discovery” – Säsong 1 på Blu-ray nu.

Den andra säsongen av “Star Trek: Discovery” kommer att bestå av 13 avsnitt, med ingen midseason paus. Det kommer att ha premiär på torsdag, Jan. 17, i USA och Kanada, och den kommer att släppas i resten av världen på fredag, Jan. 18.

Följ Scott Snowden på Twitter. Följ oss på Twitter @Spacedotcom och på Facebook. Ursprungliga artikeln på Space.com.

Skulle du Också Vilja

 • Legendariska Skurken Harry Mudd Återvänder I Sista “Star Trek: Kort Trek” Trailer: “The Escape Artist”
  Utrymme

 • Denna Nya fullängds Trailer för “Star Trek: Discovery’ Säsong 2 Är Spock-tacular!
  Utrymme

 • Saru Lyser i “Kort Trek’ Episod ‘Den Ljusaste Stjärna”
  Utrymme

 • “Star Trek: Discovery’ Säsong 2 Teaser Trailern Släppt! Och Förhandsgranska för Saru-Fokuserad “Kort Trek”
  Utrymme

För Att Prenumerera SPACE.com

Skicka

Följ Oss

Mest Populära

 1. Rymdrådet Rådgivande Gruppen för att Studera betydelsen av Mänskliga Utforskning av Rymden för att Stödja Vetenskap

 2. Feige: ‘Guardians of the Galaxy Vol. 3’ är Fortfarande Händer

 3. “Sub-Saturns’ Kan Tvinga Forskare att Revidera Uppfattning om Hur Planeter bildas

 4. På Denna Dag i Rymden! Jan. 12, 2005: Deep Impact Lanserar en Komet

 5. Lego ‘LUVOIR’ Space Telescope, som Debuterar på Astronomi Konferens