Lego ‘LUVOIR’ Space Telescope Debuterer på Astronomi Konferanse

0
40

Lego ‘LUVOIR’ Space Telescope Debuterer på Astronomi Konferanse

Av

Hanneke Weitering, Space.com Personalet Forfatter

|

11 januar 2019 05:50pm ET

 • MER

En Lego-modell av den Store UV-Optisk Infrarød Takstmann (LUVOIR), et forslag til oppgave-konseptet at NASA kan starte i midten av 2030s, var utstilt på 233rd møtet i American Astronomical Society i Seattle på Jan. 6 til 10, 2019.
Kreditt: Space.com

SEATTLE — EN Lego-modell av nasas Store UV-Optisk Infrarød Takstmann (LUVOIR), et forslag til oppgave at en dag vil kunne lykkes James Webb Space Telescope, har landet her på 233rd møtet i American Astronomical Society (AAS).

LUVOIR er en av fire store astrofysikk oppdrag som NASA er å tenke på å starte i midten av 2030s. Hjemmelaget Lego space telescope var satt sammen av LUVOIR medlem av teamet, Christopher Stark, en astronom med Space Telescope Science Institute (STScI) i Baltimore, Maryland, som har arbeidet med forslag til LUVOIR oppgave. Han tilbrakte fem måneder å designe og bygge det i hans hjem.

Konstruert med om 4,200 stykker, LUVOIR space telescope modellen har bevegelige segmenter som tips, tilt og klikker på plass i den måten selve teleskopet ville utfolde seg i rommet etter lansering. [LEGO Space: Bygge Fremtiden Med Leketøy Murstein (Galleri)]

Lego LUVOIR har også et fullt deployerbare og stowable solskygge. Den parasoll på Lego-modellen var for stor til å passe inn på displayet bord på NASA ‘ s messe her på AAS, så Sterk var å fjerne halvparten av det for konferansen. “Selv om dette var ferdig rundt den andre siden, det vil fortsatt bare være halvparten av en parasoll,” fordi den virkelige solskygge ville også ha å utvide enda lenger utover, fortalte Stark Space.com.

“Omfanget er omtrent 1 cm til 1 meter, så det er ganske nær skala med minifigur” på slutten av Nancy Nåde Roman, en astronom kjent som “Mor av Hubble,” Stark sa. Roman var ca 5 meter høy, og det bare så skjedde at Lego minifigur var i samme forhold til Lego LUVOIR som Roman ville ha vært til life-size-teleskopet.

En Lego-minifigur av Nancy Nåde Roman, “Mor av Hubble,” står på toppen av Lego LUVOIR modell for skala.
Kreditt: Space.com

Stark sa nasas LUVOIR laget var inspirert av en Lego-modell av den Ekstremt Store Teleskop, som var på visning på et tidligere AAS møte for noen år siden. Selv om Stark sa han “egentlig ikke en Lego-fanatiker eller noe,” han endte opp med å bli ansvarlig for prosjektet.

Han kom opp med en Lego LUVOIR skjematisk ved hjelp av spesielle Lego design software, deretter beordret bestemte deler online. For noen deler av teleskopet, han forlatt programvare og “bygget det på sparket,” sa han. Stark brukte ca $500 på Legos for hele prosjektet og ble igjen med ca $100 verdt av ekstra, ubrukt stykker.

Fordi Lego LUVOIR er ikke helt komplett — sin vitenskapelige instrumenter og halvparten av sine solskjerm har ennå ikke blitt bygget — kanskje Stark vil være i stand til å sette noen av de ekstra brikkene til å bruke i fremtiden. “Jeg kan arbeide på instrumenter litt hvis jeg kan få det føre ingeniører til å gi meg en skjematisk for å vise meg hva de ser ut som,” Stark sa. “Jeg vil trolig avslutte parasoll og til slutt, vil jeg nok bare til å henge det på kontoret mitt.”

Men før han gir LUVOIR alle bjeller og fløyter, Stark er å jobbe på en egen Lego-prosjekt for NASA — en modell for James Webb Space Telescope.

E-post Hanneke Weitering på hweitering@space.com eller følg henne på @hannekescience. Følg oss på Twitter @Spacedotcom og på Facebook. Opprinnelige artikkelen på Space.com.

Vil du Også Liker

 • Regjeringen Shutdown Er å Ta en Toll på Plass Vitenskap
  Plass

 • Plass Teleskoper for Fremtiden: NASA Har 4 Ideer for Stor Observatory for å Fly i 2030s
  Plass

 • Den Beste Plass Historier 2018!
  Plass

 • For å Finne Utenomjordisk Liv, NASA Behov for Større, Tydeligere Exoplanet-Jakt Teleskoper
  Plass

Forfatter-Bio

Hanneke Weitering, Space.com Personalet Forfatter

Hanneke ble laget på Space.com i August 2016 som skribent og produsent. Hun er en selverklært science geek fra Sør med en lidenskap for alle ting i denne verden! Hun har tidligere skrevet for Sikkerhet, MedPage i Dag, Scienceline, og Oak Ridge National Lab. Etter å ha studert fysikk ved Universitetet i Tennessee i hennes hjemby Knoxville, flyttet hun til New York City og tok sin magister i Vitenskap, Helse og Miljø Rapportering (SHERP) fra New York University. For å holde tritt med Hanneke ‘ s nyeste verk, følg henne på Twitter, Facebook eller Google+.

Hanneke Weitering, Space.com Personalet Forfatter

Abonner SPACE.com

Send inn

Følg Oss

Mest Populære

 1. Stratolaunch Flyet Nærmer Seg Første Flytur

 2. Astrofysikk Møter, Men Ikke Oppdrag, Forstyrret Av Regjeringen Shutdown

 3. Avslutning Grunnlag nasas Luftbårne Observatory

 4. Blå Opprinnelse Fortsatt Holder Ut På Nye Shepard Billettsalg

 5. Se på Kina Lande på Månen er Langt Siden i Denne Awesome Video!