SpaceX Ferdig Bygning “Starship’ Hopper Prototype (Foto)

0
262

SpaceX Ferdig Bygning “Starship’ Hopper Prototype (Foto)

Av

Mike Veggen, Space.com Senior Forfatter

|

11 januar 2019 07:01am ET

 • MER

Test-flyvningen versjon av SpaceX ‘ s “Starship” bilen står ferdig på selskapets Texas test nettstedet. SpaceX grunnlegger og CEO Elon Musk postet dette bildet på Twitter Jan. 10, 2019.
Kreditt: Elon Musk/SpaceX via Twitter

SpaceX har bygget seg en skinnende ny rakett.

Montering av test-flyvningen versjon av SpaceX er Mars-kolonisering Starship bilen er nå fullført, SpaceX grunnlegger og CEO Elon Musk kunngjorde torsdag kveld (Jan. 10). Den suborbital, hopper rocket er en glatt, skinnende håndverket med tre fremtredende finnene som ender i landing pads.

“Starship test-flyvningen rakett nettopp ferdig med montering på @SpaceX Texas lansere nettstedet. Dette er en faktisk bilde, og ikke en gjengivelse,” Musk sa via Twitter. Han har også lagt ut et bilde av bilen, som inkluderte en astronautdrakt-kledd person for skala. [Bilder: SpaceX ‘ s Gigantiske Romskip til Mars-Koloni & Beyond]

Bygging milepæl ser ut til å holde SpaceX på målet om å begynne kort “hopping” flyreiser med prototypen kjøretøy snart. Musk sa tidligere denne uken at SpaceX har som mål å starte en slik rettssak går, som vil finne sted i Texas område nær Brownsville, i de neste fire til åtte uker.

Disse flygingene vil være lik de som SpaceX utført i 2012 og 2013 med sin Gresshoppe test kjøretøy, Moskus lagt i en annen tweet torsdag kveld. Gresshoppe går, noe som bidro til SpaceX få klar til å lande og re-fly Falcon 9 rakett første stadiene, nådde en maksimal høyde på rundt 2.500 meter (700 meter).

Den bona fide Starship vil gå veldig langt unna, men. SpaceX ser Starship — som vil starte på toppen av en gigantisk rakett kalt Super Heavy — tar 100 passasjerer på en gang til og fra månen og Mars, og kanskje andre dyp-destinasjoner. (Disse navnene er en ny utvikling. SpaceX hadde kalt den gjenbrukbare rakett-romskip duo i BFR, kort for “Big Falcon-Raketten.”)

Starship og Super Kraftig gjøre en rekke andre fungerer så bra. SpaceX planer om å få duoen ta over alle selskapets romfart plikter til slutt, fra å lansere satellitter til å levere og service i bane rundt romstasjoner for å ferrying folk på superrask “punkt til punkt” turer rundt om i verden. SpaceX har allerede bestilt den første airbag for Starship, milliardær Yusaku Maezawa, grunnleggeren av Japansk e-handel gigantiske Zozo, for en tur rundt månen en gang i 2020s.

SpaceX er Falcon 9 og Falcon Heavy raketter er hvite, men Starship og hopper forblir blanke, umalt metallisk sølv, Moskus har sagt. Men de siste par vil være langt fra identisk. Den operative kjøretøy vil ha windows, og syv Raptor motorer i forhold til tre for hopper.

Og de to bilene vil være forskjellige på andre måter også.

“Dette er for suborbital VTOL [vertikal takeoff og landing] testene. Orbital versjonen er høyere, har tykkere skall (ikke rynke) og et jevnt buet nesepartiet,” Moskus sagt på en annen tweet.

Den første orbital Starship prototypen skal være ferdig “rundt juni,” la han i en annen tweet.

Hvis testing og utvikling kampanjen går bra, Starship og Super Kraftig kunne begynne å fly Mars oppdrag så tidlig som i midten av 2020s, Moskus har sagt.

Mike Veggen bok om jakten på utenomjordisk liv “Der Ute” (Grand Central Publisering, 2018; illustrert av Karl Tate) er ute nå. Følg ham på Twitter @michaeldwall. Følg oss på @Spacedotcom eller Facebook. Opprinnelig publisert på Space.com.

Vil du Også Liker

 • SpaceX ‘s ” Starship’ Hopper Prototype Kunne Gjøre 1. testtur i Uker, Elon Musk Sier
  Plass

 • Sjå! SpaceX er 1. Mannskap Romskipet Dragon Er På Launchpad
  Plass

 • Ikke Mer BFR: SpaceX Endre Navnet på Mars-Kolonisering Rakett, Romskip
  Plass

 • SpaceX å Bygge Mini-BFR’ Versjon av Mars Rakett til å Fly på Falcon 9, Elon Musk Sier
  Plass

Forfatter-Bio

Mike Veggen, Space.com Senior Forfatter

Michael har vært å skrive for Space.com siden 2010. Hans bok om jakten på utenomjordisk liv “Der Ute” vil bli publisert på Nov. 13, 2018. Før du blir en vitenskap forfatter, Michael jobbet som herpetologist og dyreliv biolog. Han har en Ph. D. i evolusjonær biologi ved University of Sydney, Australia, en bachelor-grad fra University of Arizona, og utdannet sertifikat i vitenskapelige tekster fra University of California, Santa Cruz. For å finne ut hva hans siste prosjekt er, kan du følge Michael på Twitter.

Mike Veggen, Space.com Senior Forfatter

Abonner SPACE.com

Send inn

Følg Oss

Mest Populære

 1. Blod Månen 2019: En Stor Sum Lunar Eclipse Kommer Snart!

 2. Se den andre Siden av Månen i Dette Fantastiske Panorama fra Kinas Chang ‘ e 4 Lander

 3. Superheroing Er ikke Lett: “Captain Marvel’ Featurette Viser Brie Larson Trent Som en Gal

 4. En Vanlig Besetningsmedlem Går ‘Orville’ i ‘Hjem’

 5. SpaceX Lanserer 10 Iridium-Satellitter I Bane, Så Stikker Rakett Landing