En Vanlig Besetningsmedlem Går ‘Orville’ i ‘Hjem’

0
258

En Vanlig Besetningsmedlem Går ‘Orville’ i ‘Hjem’

Av
Scott Snowden, Space.com Bidragsyter
|

11 januar 2019 12:09pm ET

 • MER

Mannskapet besøk Alara ‘ s hjemplanet, Xelayah, i “Orville” episode “Hjem”.
Kreditt: Fox

Spoilere satt til “maks.”

Hvis du er en trofast disippel av “Orville,” så du har sikkert sett en av Facebook-grupper eller i diskusjonsfora eller YouTube-videoer som snakker om rykter og sladder rundt showet. Mange fans allerede visste at Lt. Alara Kitan (Halston Salvie) reiste, men den fortsatte mysteriet rundt årsakene til at avgangen har holdt disse trådene summende. Imidlertid, er den generelle konsensus er at det var en enkel planlegging konflikt på skuespillerens del.

Uansett, mange seere mistenkte at det var å komme … men vi hadde ikke forventet at det ville skje denne tidlig i den andre sesongen. Den siste tiden har en sci-fi-serien ” chief of security dro tidlig var da Lt. Tasha Yar (Denise Crosby) ble usentimentalt utført av et spesielt onde blob av svart tjære på Vagra II i “Star Trek: The Next Generation” episode “Hud av Onde” (S01, E22). [Største Plass Filmer å Se i 2019]

Isak (Mark Jackson) arm-wrestles Lt. Alara Kitan (Halston Salvie) i det som har blitt en vanlig fredag innslag i Orville ‘ s mess hall.
Kreditt: Fox

I hva synes å være en ukentlig sprø og arm wrestling hendelse i skipets rot mellom like matchet Isak (Mark Jackson) og Lt. Kitan, kunstig liv fra Kaylon 1 ved et uhell brekker armen. Naturligvis, den unge Xelayan offiser mottar behandling fra Dr. Finn (Penny Johnson Jerald), som varsler at Alara er muskelmasse og beintetthet har gått ned i løpet av sin tid på USS Orville under tilsvarende av Jordens gravitasjon, 1g.

Det ser ut til at Alara må returnere til sin egen planet, der gravitasjonskraften er mange ganger større enn den planetariske gjennomsnitt, noe som betyr Xelayans har overmenneskelig styrke i Jord-lignende miljøer. Når du er der, kan hun begynner helbredelsesprosessen og kanskje, i tid, tilbake til USS Orville.

Til dette punktet, dette potensielt forutsigbar avreise episode er håndtert godt. Noen gode kameravinkler live opp arm-bryting åpning, pluss noen mulighet til å se Robert Picardo — som spiller Alara far, Ildis Kitan — på tv er en fryd.

Dette er vår første sjanse til å se Alara er hjemme verden, Xelaya, som ser mye som Dubai, med en bit av Beverly Hills kastet i. Vi får også se Orville miljøet passer for første gang; det er alltid hyggelig å se hvordan en sci-fi-serien tilnærminger utformingen av dem. (Vi har aldri sett en eneste sort i syv sesonger av “Neste Generasjon”.”) [For Å Feire 30 År, “Star Trek: The Next Generation’ Stjerner Besøk Dragon Con]

Alara (Halston Salvie) har en midlertidig erstatning, Lt. Tharl (Patrick Warburton), som er en fremmed med en “crazy høy metabolisme” og to esophagi.
Kreditt: Fox

Både hennes far og hennes mor, Drenala Kitan (Molly Hagan), i motsetning Alara er påmelding i Global Union, og i stedet ville ha henne til å forfølge en grad på universitetet, som hennes eldre søster, Solana (Marianne King), gjorde. Angivelig, men Alara er av under-gjennomsnittlig intelligens for en Xelayan, som sterkt påvirket hennes beslutning, og som et resultat av sin overmenneskelige styrke, hun var rask-sporet til å bli sjef for sikkerhet på Orville.

I mellomtiden, Alara er midlertidig erstatning, Lt. Tharl, kommer, spilt av Patrick Warburton, som kun om eier hver eneste scene han er med i, uavhengig av serien. Her er han på tragisk vis underutnyttet, spille en fremmed med en “crazy høy metabolisme” og to esophagi i en ganske forgettable forsøk på ubehagelig-nye-fyr humor.

Alara familie ønsker henne velkommen hjem, men den uunngåelige sammenstøt fremkomme som hennes foreldre gjøre sine følelser kjent om hennes potensielle gå tilbake til Orville og Global Union. I et forsøk på å glatte over ting og få det Kitan familie til å binde seg litt, Ildis antyder at de alle ta en tur til deres beach house i Xelayan tilsvarende Hamptons.

Her møter vi deres naboer fra neste hus oppover stranden, Floratta (Kerry O ‘ Malley) og Cambis Borrin (spilt av en annen “Star Trek” alumni, John Billingsley). Og plutselig, denne episoden hopp på en express-toget til Insaneville.

Cambis viser seg å være helt bonkers, som vil fange noen nikker av på dette punktet ved fullstendig overraskelse. Hans tur gjør denne episoden er det mye mer interessant. Mann og kone team av Xelayan psychos hold Alara og hennes familie som gisler. Viser seg at for mange år siden Ildis omstridte noen medisinsk gjennombrudd eller andre laget av Cambis’ sønn i et vitenskapelig tidsskrift og ødelagt forskers karriere. Etter at sønnen tok sitt eget liv, så det handler om hevn.

Siden Alara har litt mer erfaring enn henne mer akademisk-fokusert familie arbeider med liv og død situasjoner, hun tar initiativ og til slutt holder det vanvittig duo. På samme tidspunkt, hennes skadet far redder livet til den skadde Cpt. Mercer (Seth MacFarlane), som nettopp hadde landet uanmeldte i en shuttle i et forsøk på å overtale Alara å komme tilbake. Puh.

Seerne få et glimt av Orville besetningens miljø passer for første gang.
Kreditt: Fox

Sage svinger i en annen borderline over-lidenskapelig ytelse, men Picardo går for brakk i en virkelig emosjonell scene mellom far og datter. Vev vil være nødvendig på dette punktet.

Til tross for en mulig løsning at ol’ Doc Finn har utarbeidet, Alara bestemmer seg for å bo på Xelaya. Broen crew samler seg i Orville er shuttle bay, som aktører så mye som tegn si et trist farvel, med ekko av Tasha Yar ‘ s begravelse. Det drar på langt, altfor lenge.

Vi vet at “Orville” er et kjærlighetsbrev til “Neste Generasjon”, og det vil nødvendigvis være likheter, men altfor tidlig exit i sikkerhetssjef i både serien er rett og slett merkelig. Det er fortsatt for tidlig å ringe tommelen opp eller tommelen ned på “Orville,” fordi bare 15 episoder har vist, mens “Star Trek: The Next Generation” var en imponerende 25 episoder per sesong.

Kanskje neste uke, vil vi møte Alara er permanent erstatning, som også er en ung Xelayan kvinnelige offiser, Talla, spilt av Jessica Szohr. Så, en enkel rett bytt deretter — minst Tasha Yar ble erstattet av en Klingon.

Robert Picardo spiller Alara far, Ildis Kitan, som kommer til en viktig erkjennelse i denne episoden.
Kreditt: Fox

Sesong 2 av “Den Orville” sendes på torsdag kveld på 9 pm EST på Fox i USA kan Du se det på på etterspørsel på Fox Nå og Hulu. Det er også tilgjengelig på Fox.com i USA, I STORBRITANNIA, viser på torsdag kveld på 9 pm GMT på Fox. Du kan kjøpe den første sesongen av “Orville” på DVD, og du kan kjøpe et sesongkort fra Amazon.

Følg Scott Snowden på Twitter. Følg oss på Twitter @Spacedotcom og på Facebook. Opprinnelige artikkelen på Space.com.

Vil du Også Liker

 • Holodekket Avhengighet Streiker ‘Orville” Crew i “Primal Oppfordrer’
  Plass

 • “Orville’ Sesong 2 Blasts Av med en Fantastisk Ny Episode
  Plass

 • “Orville’ Sesong 2 Starter I Kveld! Her er Hva du kan Forvente Rett fra Kastet.
  Plass

 • Saru Skinner i “Kort Trek” Episode “Den Smarteste Star”
  Plass

Abonner SPACE.com

Send inn

Følg Oss

Mest Populære

 1. Blod Månen 2019: En Stor Sum Lunar Eclipse Kommer Snart!

 2. Se den andre Siden av Månen i Dette Fantastiske Panorama fra Kinas Chang ‘ e 4 Lander

 3. Superheroing Er ikke Lett: “Captain Marvel’ Featurette Viser Brie Larson Trent Som en Gal

 4. SpaceX Lanserer 10 Iridium-Satellitter I Bane, Så Stikker Rakett Landing

 5. Bilde av Dagen