SpaceX Dragon Lasteskip Lanserer til romstasjonen i Dag. Her er Hvordan du kan Se Live.

0
39

SpaceX Dragon Lasteskip Lanserer til romstasjonen i Dag. Her er Hvordan du kan Se Live.

Av

Mike Veggen, Space.com Senior Forfatter

|

5 desember 2018 07:00 CET

 • MER

Oppdatering: SpaceX har lansert en Drage lasteskip som er fylt med NASA last til den Internasjonale romstasjonen. Forsøk på landing av oppdraget er første trinn booster, men har ikke lykkes. Les hele historien.

Original historie: SpaceX er satt til å lansere en last oppdrag til den Internasjonale romstasjonen og lande en rakett tilbake på Jorden i dag (Desember. 5), og du kan fange action live.

En Falcon 9 rakett er planlagt å starte en robot Dragon-kapsel mot bane lab fra Florida ‘ s Cape Canaveral Air Force Station i 1:16 pm EST (1816 GMT); de to-trinns rakett første fasen vil også forsøke å lande tilbake på Cape Canaveral kort tid etter oppskytning. Du kan se den live her på Space.com, gjengitt med tillatelse av NASA, som begynner ved 1 pm EST (1800 GMT).

Du kan også se direkte via NASA eller SpaceX, som begge vil webcast lanseringen. [Gallery: Inne i Dragen, SpaceX ‘ s Eget Romskip]

Dagens Falcon 9 oppskytning vil komme bare 48 timer etter en Falcon 9 lansert 64 små satellitter til å bane fra Vandenberg Air Force Base i California. Gapet mellom de to lanserer var suppposed å være bare 24 timer, men Dragen lanseringen ble utsatt en dag fordi musen mat kommer opp med en gnager-forskning eksperiment ble funnet å være mugne og måtte byttes ut.

Dragen vil levere mer enn 5,600 lbs. (2,540 kg) for mat, forsyninger og vitenskapelige eksperimenter til romstasjonen seilende på SpaceX 16. last oppgave under en kontrakt med NASA.

Forskningen utstyr omfatter det Globale Økosystemet Dynamics Undersøkelse (GEDI), et instrument som måler skogen kalesjen høyder over hele verden; Robot Tanking Oppgave 3 (RRM3), som vil demonstrere teknologier er ment å fylle opp satellitter ” tanker i verdensrommet, og den nevnte musen eksperiment, kjent som Gnager Forskning-8, som er laget for å hjelpe forskere med å bedre forstå mekanismer bak aldring og hvordan det bidrar til sykdom.

SpaceX Dragon last kapsel, etter at det ble fisket opp av havet etter ferdigstillelse av sine første etterforsyninger oppdrag til den Internasjonale romstasjonen i begynnelsen av 2017.
Kreditt: SpaceX

Det er 90 prosent sjanse for at været vil være god nok for en Falcon 9 oppskytning i dag lanseringen vær offiser Leire Flynn, av U.S. Air Force ‘ s 45. Plass Vingen, sa under en pre-lanseringen pressekonferanse mandag.

De to-trinns Falcon 9 lanserer i dag en helt ny bil, selv om Dragen har besøkt stasjonen når før, under CRS-10 (Commercial Etterforsyninger Tjenester-10) oppgave tidlig i 2017. SpaceX prioriterer gjenbruk av sin plass kjøretøy, visning re-fly-tasten for å senke kostnadene av romfart nok til at ambisiøse leting bragder.

Falcon 9 som ble lansert mandag inneholdt en første fase som allerede hadde fløyet på to orbital oppdrag — en første gang for selskapet.

Hvis alt går etter planen, Dragen vil nå romstasjonen tre dager fra nå. Dens ankomst vil bringe antall besøkende romfartøy i bane rundt lab til seks. Også knyttet til den Internasjonale romstasjonen er tre robot-lasteskip — Northrop grummans Cygnus fartøy og to russiske Fremgang lastebåter — og to Sojus mannskap romskip.

Dragen er planlagt å komme tilbake til Jorden for et hav splashdown i midten av januar.

Mike Veggen bok om jakten på utenomjordisk liv “Der Ute” (Grand Central Publisering, 2018; illustrert av Karl Tate) er ute nå. Følg ham på Twitter @michaeldwall. Følg oss på @Spacedotcom eller Facebook. Opprinnelig publisert på Space.com.

Vil du Også Liker

 • SpaceX Lanserer Dragon Lasteskip til romstasjonen, Men Savner Rakett Landing
  Plass

 • Mugne Musen Chow Forsinkelser SpaceX Dragon Lanseringen til romstasjonen
  Plass

 • Lasere, Krystaller og 36,000 Ormer Tur på Kommende SpaceX Last Lansering
  Plass

 • Se SpaceX Lansere en Satellitt og Lande en Rakett i Dag!
  Plass

Forfatter-Bio

Mike Veggen, Space.com Senior Forfatter

Michael har vært å skrive for Space.com siden 2010. Hans bok om jakten på utenomjordisk liv “Der Ute” vil bli publisert på Nov. 13, 2018. Før du blir en vitenskap forfatter, Michael jobbet som herpetologist og dyreliv biolog. Han har en Ph. D. i evolusjonær biologi ved University of Sydney, Australia, en bachelor-grad fra University of Arizona, og utdannet sertifikat i vitenskapelige tekster fra University of California, Santa Cruz. For å finne ut hva hans siste prosjekt er, kan du følge Michael på Twitter.

Mike Veggen, Space.com Senior Forfatter

Abonner SPACE.com

Send inn

Følg Oss

Mest Populære

 1. ‘Blåbær’ på Mars, Har en Rennende Forbi. Men Forskerne Er Fortsatt Forvirret.

 2. Awesome NASA Påske Egg av Netflix ‘Lost in Space”

 3. Hva Er Meteoritter?

 4. Plass Kalender 2018: Starter, Sky Events & Mer

 5. Bilde av Dagen