Nasas Innsikt Mars Lander Reiser Robotic Arm i Touchdown Triumf Bilde

0
31

Nasas Innsikt Mars Lander Reiser Robotic Arm i Touchdown Triumf Bilde

Av

Mike Veggen, Space.com Senior Forfatter

|

5 desember 2018 07:31am ET

 • MER

Nasas Innsikt Mars lander tatt dette bildet bruke Instrumentet Distribusjon Kamera, som er montert på den lander sin robot-arm. Bildet ble tatt på Nov. 30, 2018, bare fire dager etter Innsikt rørt ned.
Kreditt: NASA/JPL-Caltech

Den Innsikt Mars lander tilsynelatende feirer stor suksess med en enkel, vedvarende arm øke.

NASA ‘ s nyeste Røde Planeten explorer knipset et bilde av sin egen robot-arm stå oppreist mot et rødmusset-brun sky på Nov. 30, bare fire dager etter spikre sin touchdownon equatorial Martian vanlig kalt Elysium Planitia.

Bildet ble tatt av Innsikt er Instrumentet Distribusjon Kamera, som ligger om lag to tredjedeler av veien ned lander, s blir 5,75 fot lang (1.8 meter) arm. Den svarte firkanten øverst i bildet er et scoop, og arm ‘ s claw-som strir henger nedenfor, peker mot Innsikt dekket. [Nasas Innsikt Mars Lander: Fantastisk Landing Dag Bilder!]

At fem fingre, voks-svart gripe er avgjørende for å lykkes med Innsikt $850 millioner oppgave, som søker å kartlegge det indre av Mars i enestående detaljer. Den lander bruker klo for å plassere sine to viktigste vitenskapelige instrumenter — en å grave varme probe og en suite av seismometre — direkte på den røde skitt av Elysium Planitia. Innsikt vil også sette en termisk og vær shield over seismometre, som er så sensitive at de kan oppdage seismiske bølger med amplituden av et enkelt atom.

Den stasjonære lander ikke vil være klar til å begynne disse deployeringer til to til tre måneder etter landing, NASA tjenestemenn har sagt. Oppdraget team ønsker å studere Innsikt er environs i dybden for en stund, å sørge for at de velger rett distribusjon flekker og har praktisert det avgjørende beveger seg i tilstrekkelig grad. At praksis er gjort ved hjelp av en test-bed lander på mission ‘ s home base, nasas Jet Propulsion Laboratory i Pasadena, California. (Scoop er ganske mye kun for nødstilfeller, i tilfelle Innsikt behov for å gjøre noen gartner for å forenkle distribusjon. Oppgave team-medlemmer har sagt at de ikke forventer å bruke det.)

Målingene Innsikt gjør over Mars neste år (nesten to Earth år) skal hjelpe forskere med å bedre forstå hvordan steinete planeter i generell form og utvikle seg, NASA tjenestemenn har sagt.

Elysium Planitia ligger omtrent 340 km (550 km) fra Gale-Krateret, som NASA ‘ s bil-størrelse Nysgjerrighet rover har vært å utforske siden August 2012. Nysgjerrigheten har vært veldig støttende eldre søsken, innbydende Innsikt til Mars og gratulerte lander for å merke av viktige milepæler (alle på Twitter, selvfølgelig).

“Sett din robot armene i luften, make ’em bo der! Alle @NASAInSight gjør er å vinne. Sjekk ut dette nye bildet av armen og ta fra min nye nabo på #Mars, pluss en haug mer raw-bilder: http://go.nasa.gov/InSightRaws” Nysgjerrighet team sa på Nov. 30 via rover Twitter-konto, hvor Innsikt er hevet arm bilde.

Mike Veggen bok om jakten på utenomjordisk liv “Der Ute” (Grand Central Publisering, 2018; illustrert av Karl Tate) er ute nå. Følg ham på Twitter @michaeldwall. Følg oss på @Spacedotcom eller Facebook. Opprinnelig publisert på Space.com.

Vil du Også Liker

 • Nasas Innsikt Lander på Mars Nettopp Satt en Solenergi Rekord!
  Plass

 • Sveve Over nasas Innsikt landingsplassen på Mars i Denne Fantastiske Videoen
  Plass

 • Denne Mars-Landing Touchdown Dans ved NASA Innsikt Ingeniører Er Helt EPISK!
  Plass

 • Hva er det Neste for nasas Nye Mars Lander?
  Plass

Forfatter-Bio

Mike Veggen, Space.com Senior Forfatter

Michael har vært å skrive for Space.com siden 2010. Hans bok om jakten på utenomjordisk liv “Der Ute” vil bli publisert på Nov. 13, 2018. Før du blir en vitenskap forfatter, Michael jobbet som herpetologist og dyreliv biolog. Han har en Ph. D. i evolusjonær biologi ved University of Sydney, Australia, en bachelor-grad fra University of Arizona, og utdannet sertifikat i vitenskapelige tekster fra University of California, Santa Cruz. For å finne ut hva hans siste prosjekt er, kan du følge Michael på Twitter.

Mike Veggen, Space.com Senior Forfatter

Abonner SPACE.com

Send inn

Følg Oss

Mest Populære

 1. ‘Blåbær’ på Mars, Har en Rennende Forbi. Men Forskerne Er Fortsatt Forvirret.

 2. Awesome NASA Påske Egg av Netflix ‘Lost in Space”

 3. Hva Er Meteoritter?

 4. Plass Kalender 2018: Starter, Sky Events & Mer

 5. Bilde av Dagen