Forsinkelse av SpaceX Lansere Kan Bety 36,000 Wormy Passasjerer Er For Gammel for Sine Planlagte Eksperimenter

0
53

Forsinkelse av SpaceX Lansere Kan Bety 36,000 Wormy Passasjerer Er For Gammel for Sine Planlagte Eksperimenter

Av

Yasemin Saplakoglu, Live Science Ansatte Forfatter

|

5 desember 2018 09:31am ET

 • MER

Forskere vil sende tusenvis av C. elegans opp til plass i håp om å forstå muskel tap i astronauter.
Kreditt: Shutterstock

Tusenvis av mikroskopiske ormer, vil bli lansert i verdensrommet — wriggling rundt i SpaceX ‘ s neste cargo forsendelse til den Internasjonale romstasjonen ombord SpaceX Dragon.

Men lanseringen, som var planlagt for i dag (Desember. 4), har blitt utsatt til i morgen, og forskere er nå bekymret for at den ormer, vil bli en dag “for gammel” til noe av den planlagte eksperimenter, ifølge BBC.

Hvis alt går bra, til tross for forsinkelsen, disse små, men mektige skapninger med muskel strukturer som er svært likt av mennesker, kan hjelpe oss til å forstå hvorfor og hvordan astronauter mister muskelmasse i verdensrommet. [Bilder: Første Plass Turister]

I fravær av tyngdekraft, folk trenger ikke å bruke så mye muskler for å flytte rundt og forsørge seg selv — så de ubrukte muskler begynner å kaste bort bort. På en lang oppgave, astronauter kan miste så mye muskler som de ville gjort hvis de hadde i alderen fra 40 til 80 på vår planet, i henhold til Samtalen.

Selv om dette er et velkjent problem, og astronautene må timer med trening på plass hver dag for å bremse tapet, det er ingenting ennå som kan hindre det, I henhold til Samtale artikkel skrevet av sport forsker Christopher Gaffney og fysiolog Ahrnstedt.p Phillips.

For å teste mulige forebyggende medisiner og finne ut av det molekylære grunnlaget av muskel tap i verdensrommet, forskere vil pack 36,000 av disse ormer, kalt C. elegans, i plastposer og sende dem opp til den Internasjonale romstasjonen.

Det disse ormer, hver mindre enn tykkelsen av en krone, vil bli igjen for å leve og reprodusere i ca 6.5 dager, etter som de vil bli frosset, før deres planlagte vende tilbake til Jorden i løpet av et par måneder, i henhold til Live Science søsterside Space.com.

Det er mange analyser planlagt for disse små gnagerne. Forskere vil se på sine hjerneceller for tegn på stress, og hvordan de påvirker eller direkte muskulaturen opp i verdensrommet, I henhold til Samtale artikkelen.

Noen av ormer ble behandlet med legemidler som potensielt kan unngå muskel tap av målretting gener som tidligere vist seg å være uttrykt mindre plass enn de er på vår planet, i henhold til Samtalen. I mellomtiden, andre ormer hadde sine gener endret slik at de tok opp mer eller mindre glukose — en prosess som blir mindre effektiv med aldring på Jorden og med romfart.

På tidspunktet for lanseringen, ormer burde bare vært i ferd med å bli voksne — og på grunn av denne en-dagers forsinkelse i en skapning som har en levetid på bare noen uker, forskere kan ha til å stole på back-up kolonier, ifølge BBC.

Opprinnelig publisert på Live Science.

Vil du Også Liker

 • SpaceX Lanserer Dragon Lasteskip til romstasjonen, Men Savner Rakett Landing
  Plass

 • Mugne Musen Chow Forsinkelser SpaceX Dragon Lanseringen til romstasjonen
  Plass

 • Lasere, Krystaller og 36,000 Ormer Tur på Kommende SpaceX Last Lansering
  Plass

 • Splashdown! SpaceX Lasten i Romskipet Tilbake til Jorden
  Plass

Forfatter-Bio

Yasemin Saplakoglu, Live Science Ansatte Forfatter

Yasemin er skribent i Live Science, skrive om biologi og nevrovitenskap, blant andre naturvitenskapelige emner. Yasemin har en biomedical engineering bachelor fra University of Connecticut og en vitenskap, kommunikasjon graduate certificate fra University of California, Santa Cruz. Når hun ikke skriver, hun er nok til å ta bilder eller sitter opp-ned på sofaen hennes tenkning om tenkning og lurer på om noen andre som tenker om å tenke på nøyaktig samme tid.

Yasemin Saplakoglu, Live Science Ansatte Forfatter

Abonner SPACE.com

Send inn

Følg Oss

Mest Populære

 1. ‘Blåbær’ på Mars, Har en Rennende Forbi. Men Forskerne Er Fortsatt Forvirret.

 2. Awesome NASA Påske Egg av Netflix ‘Lost in Space”

 3. Hva Er Meteoritter?

 4. Plass Kalender 2018: Starter, Sky Events & Mer

 5. Bilde av Dagen