Den Kraftigste Ion-Stasjonen i Verdensrommet Er Klar for Sin til å Besøke Kvikksølv

0
35

Den Kraftigste Ion-Stasjonen i Verdensrommet Er Klar for Sin til å Besøke Kvikksølv

Av

Meghan Bartels, Space.com Senior Forfatter

|

Desember 6, 2018 07:31am ET

 • MER

Den BepiColombo oppgave er å reise til Kvikksølv drevet av ion pådriver motorer bygget inn Kvikksølv overføringsenhet komponent synlig nederst på denne kunstners fremstilling.
Kreditt: ESA/ATG medialab

Den BepiColombo oppgave å Kvikksølv som forlot Jorden Okt. 19 har en lang, syv år reise i forkant av det, men romskipet bare krysset av for en viktig milepæl.

På Des. 2, sonden brukes to av sine ion-thrustere for å gjøre sin første manøver — en prosedyre som kom etter uker med grundig testing. Suksess betyr at den mektigste elektrisk fremdrift motor system noensinne å utforske verdensrommet er nå oppe og kjører.

“Electric propulsion-teknologi er svært ny og ekstremt delikat,” Elsa Montagnon, Romfartøyer Operations Manager for BepiColombo, sa i en pressemelding fra ESA. “Dette betyr BepiColombo fire thrustere måtte bli grundig sjekket etter lanseringen, av sakte å snu hver på, en etter en, og tett oppfølging av deres funksjon og effekt på romskipet.”

Teamet har også behov for å passe på at testing i løpet av den tiden når sonden ville alltid være synlig fra og peker den antenner mot Jorden, slik at de kan riktig overvåke testene. I midten av desember, thrustere vil begynne serien av 22 lang burns som vil være nødvendig for å nå Kvikksølv. Hele reisen vil dekke 5,6 milliarder miles (9 milliarder kilometer).

BepiColombo kraftige ion-thrustere er plassert på Kvikksølv Transfer-Modulen, som er ferrying oppdraget er to science orbiters til Kvikksølv. Når montering kommer i 2025, tre romskip vil skille, og den orbiters vil farvel til den elektriske motorer og sine eerie blå glød.

E-post Meghan Bartels på mbartels@space.com eller følg henne på @meghanbartels. Følg oss på @Spacedotcom og Facebook. Opprinnelige artikkelen på Space.com.

Vil du Også Liker

 • Første Cubesats å Besøke en Annen Planet Vil Ende Mars Mission i Dag
  Plass

 • Accion er 1. Plass Thrustere Kan Starte på en Cubesat Denne Helgen
  Plass

 • 2 Store NASA Space Oppdrag ble Avsluttet Denne Uken, Men ikke få Panikk
  Plass

 • Nasas Skrantende Planet-Jakt Kepler-Teleskopet Er i Frakoblet modus Igjen
  Plass

Forfatter-Bio

Meghan Bartels, Space.com Senior Forfatter

Meghan er en vitenskap journalist med base i New York City. Hun sluttet Space.com i juli 2018, med tidligere skriftlig publisert i butikker som blant annet Newsweek og Audubon. Meghan fikk en MA i science journalism fra New York University og en BA i klassikere fra Georgetown University, og på fritiden liker hun å lese og besøke museer. Følg henne på Twitter på @meghanbartels.

Abonner SPACE.com

Send inn

Følg Oss

Mest Populære

 1. “Siste Mann på Månen’ Filmskaperne Laget for å Fortelle Først menneskets Historie i ‘Armstrong’

 2. Hva Er Solenergi Masse?

 3. Bilde av Dagen

 4. På Denne Dagen i Verdensrommet! Dec. 6, 1998: International Space Station Montering Begynner

 5. Desember New Moon 2018: Fange Venus, Saturn og Merkur Skinnende Lys i ‘Moonless’ Sky