Awesome NASA Påske Egg av Netflix ‘Lost in Space”

0
47

Awesome NASA Påske Egg av Netflix ‘Lost in Space”

Av Elizabeth Howell, Space.com Bidragsyter |
5 desember 2018 11:32am ET

Forfatter-Bio

Elizabeth Howell, Space.com Bidragsyter

Elizabeth Howell er en medvirkende forfatter for Space.com som er en av de få Kanadiske journalister å rapportere regelmessig på utforskning av verdensrommet. Hun er forfølge en Ph. D. deltid i romfart sciences (University of North Dakota) etter å ha fullført en M. Sc. (space studies) ved samme institusjon. Hun har også en bachelor i journalistikk grad fra Carleton University. I tillegg til å skrive, Elizabeth underviser i kommunikasjon ved universitetet og community college-nivå. For å se sine nyeste prosjekter, følge Elizabeth på Twitter på @HowellSpace.

Elizabeth Howell, Space.com Bidragsyter