‘Uendelig Rart’: Bilder fra Scott Kelly År i Verdensrommet Oppdrag

0
87

‘Uendelig Rart’: Bilder fra Scott Kelly År i Verdensrommet Oppdrag

Av

Sarah Lewin, Space.com Associate Editor

|

November 8, 2018 01:20pm ET

 • MER

Aurora refleksjon

Kreditt: NASA

Pensjonert NASA astronaut Scott Kelly har gitt ut en fotobok, “Uendelig Lurer på”, som er lagt sin 340 dager på den Internasjonale romstasjonen. Her er noen utdrag fra Kelly ‘ s tid der. [Les mer om boken og Kelly ‘ s tanker om romfart her.]

I dette bildet, Kelly påpekt hvordan aurora levende reflekterer lys på bunnen av den Internasjonale romstasjonen sin robot-arm, Canadarm2.

Kelly i vinduet

Kreditt: Scott Kelly/NASA

Kelly ser ut av romstasjonen er Kuppel i løpet av sin 340-dagers oppdrag i verdensrommet. Mens det vokste han veldig brukes til å dokumentere underverkene av Jordens overflate. (“Det er min bror, Markus,” Kelly spøkte mens presentere bildet; Kelly ‘ s twin Mark Kelly er også en astronaut, men han er ikke avbildet her.)

Earth from above

Kreditt: Scott Kelly/NASA

Kelly tilbudt dette bildet som den beste beskrivelsen av hva det er som å se på plass fra Jorden — det er sannsynlig over det Vestlige USA, sa han og så ned fra Kuppel der astronautene få den beste utsikten av deres hjemplanet.

En intrikat river

Kreditt: Scott Kelly/NASA

Kelly fotografert Lake Brønner, Western Australia, som en del av en serie av “Earth art” bilder tatt fra den Internasjonale romstasjonen. Kelly likte noen av de bildene som er nok til å blåse dem opp til å henge i hans hjem. Selv om han forbedret fargene litt hjelp av Picasa, Kelly sier han er stolt over at han ikke innføre noen falske fargestoffer; Jorden bare ser det kult.

Tørking bølge

Kreditt: Scott Kelly/NASA

Denne “episke surfe bølge” er Sør-Aral Hav, en innsjø mellom Kasakhstan og Usbekistan. Kelly påpeker i boken at det er en av planetens verste miljøkatastrofer. Det hadde helt tørket opp i 2014 NASA-bilder, men kan bli sett på bedringens her etter et år med restaurering innsats.

Lab av dagen

Kreditt: Scott Kelly/NASA

Den AMERIKANSKE laboratoriet modul på den Internasjonale romstasjonen er fullt av kaos; “hvis du hadde OCD, ville du ikke liker det,” sa Kelly.

Lab av natten

Kreditt: Scott Kelly/NASA

Men se på den AMERIKANSKE lab på “natt” (når lysene er ut), og det er en helt annen historie; dette bildet viser den grønne instrument belysning og rosa glød av vokse lysene for stasjonen er plante vokser eksperimenter, Kelly sa. Utenfor stasjonen, og dag blir til kveld hver 90 minutter.

HTV i den stigende solen

Kreditt: Scott Kelly/NASA

En Japansk H-II Transfer Vehicle (HTV) lyser i rising sun i et bilde tatt av Scott Kelly for sin fotobok “Uendelig Rart.”

Vil du Også Liker

 • ‘Uendelig Rart’: Scott Kelly Dokumenter Ettårig Plass Oppdrag med Nye Fotobok
  Plass

 • Scott Kelly Får Reell med Reddit i Ny Video
  Plass

 • Astronaut Scott Kelly: Biografi
  Plass

 • “Etter Et År I Verdensrommet”: Astronaut Scott Kelly ‘ s Storslåtte Dokumentaren Sendes på PBS onsdag (Eksklusive Klipp)
  Plass

Forfatter-Bio

Sarah Lewin, Space.com Associate Editor

Sara begynte å skrive for Space.com i juni 2015. Hennes arbeid har vært omtalt av Scientific American, IEEE Spectrum, Quanta Magasinet Wired, Forsker, Vitenskap fredag og WGBH er Inne NOVA. Sarah har en MA fra NYU Vitenskap, Helse og Miljø Rapportering Program og en AB i matematikk fra Brown University. Når du ikke skrive, lese eller tenke på plass, Sarah har musikal teater og matematiske papercraft. Du kan følge henne på Twitter @SarahExplains.

Sarah Lewin, Space.com Associate Editor

forrige | neste

Aurora refleksjon

Kreditt: NASA

Pensjonert NASA astronaut Scott Kelly har gitt ut en fotobok, “Uendelig Lurer på”, som er lagt sin 340 dager på den Internasjonale romstasjonen. Her er noen utdrag fra Kelly ‘ s tid der. [Les mer om boken og Kelly ‘ s tanker om romfart her.]

I dette bildet, Kelly påpekt hvordan aurora levende reflekterer lys på bunnen av den Internasjonale romstasjonen sin robot-arm, Canadarm2.

Kelly i vinduet

Kreditt: Scott Kelly/NASA

Kelly ser ut av romstasjonen er Kuppel i løpet av sin 340-dagers oppdrag i verdensrommet. Mens det vokste han veldig brukes til å dokumentere underverkene av Jordens overflate. (“Det er min bror, Markus,” Kelly spøkte mens presentere bildet; Kelly ‘ s twin Mark Kelly er også en astronaut, men han er ikke avbildet her.)

Earth from above

Kreditt: Scott Kelly/NASA

Kelly tilbudt dette bildet som den beste beskrivelsen av hva det er som å se på plass fra Jorden — det er sannsynlig over det Vestlige USA, sa han og så ned fra Kuppel der astronautene få den beste utsikten av deres hjemplanet.

En intrikat river

Kreditt: Scott Kelly/NASA

Kelly fotografert Lake Brønner, Western Australia, som en del av en serie av “Earth art” bilder tatt fra den Internasjonale romstasjonen. Kelly likte noen av de bildene som er nok til å blåse dem opp til å henge i hans hjem. Selv om han forbedret fargene litt hjelp av Picasa, Kelly sier han er stolt over at han ikke innføre noen falske fargestoffer; Jorden bare ser det kult.

Tørking bølge

Kreditt: Scott Kelly/NASA

Denne “episke surfe bølge” er Sør-Aral Hav, en innsjø mellom Kasakhstan og Usbekistan. Kelly påpeker i boken at det er en av planetens verste miljøkatastrofer. Det hadde helt tørket opp i 2014 NASA-bilder, men kan bli sett på bedringens her etter et år med restaurering innsats.

Lab av dagen

Kreditt: Scott Kelly/NASA

Den AMERIKANSKE laboratoriet modul på den Internasjonale romstasjonen er fullt av kaos; “hvis du hadde OCD, ville du ikke liker det,” sa Kelly.

Lab av natten

Kreditt: Scott Kelly/NASA

Men se på den AMERIKANSKE lab på “natt” (når lysene er ut), og det er en helt annen historie; dette bildet viser den grønne instrument belysning og rosa glød av vokse lysene for stasjonen er plante vokser eksperimenter, Kelly sa. Utenfor stasjonen, og dag blir til kveld hver 90 minutter.

HTV i den stigende solen

Kreditt: Scott Kelly/NASA

En Japansk H-II Transfer Vehicle (HTV) lyser i rising sun i et bilde tatt av Scott Kelly for sin fotobok “Uendelig Rart.”

Abonner SPACE.com

Send inn

Følg Oss

Mest Populære

 1. ‘Uendelig Rart’: Scott Kelly Dokumenter Ettårig Plass Oppdrag med Nye Fotobok

 2. Beste Teleskoper for Pengene – 2018 Anmeldelser og Guide

 3. Mariner 9: for det Første Romfartøyet til å Bane rundt Mars

 4. Taurus Konstellasjonen: Fakta Om Bull

 5. Bilde av Dagen