SpaceX å Bygge Mini-BFR’ Versjon av Mars Rakett til å Fly på Falcon 9, Elon Musk Sier

0
50

SpaceX å Bygge Mini-BFR’ Versjon av Mars Rakett til å Fly på Falcon 9, Elon Musk Sier

Av

Mike Veggen, Space.com Senior Forfatter

|

November 7, 2018 09:10 pm ET

 • MER

SpaceX har som mål å starte flight-testing-tasten design komponenter av sin Mars-bosatte seg romskip neste år, selskapets grunnlegger og CEO Elon Musk sa.

Planen innebærer oppgradering av øvre trinn av SpaceX er arbeidshesten Falcon 9 rocket “å være som en mini BFR Skipet,” Musk sa via Twitter onsdag (Nov. 7).

“Sikter for orbital fly av juni,” sa han i en annen tweet. [BFR i Bilder: SpaceX ‘ s Gigantiske Romskip til Mars Og Utover]

Den BFR, eller Store Falcon-Raketten, er gigantisk, gjenbrukbare launcher SpaceX er utvikle for å hjelpe bosette Mars og utføre en rekke andre romfart bragder. Hver rakett vil være toppet av en 100-person romskip (BFS), som vil være i stand til å gjennomføre mange tur / retur-reiser til den Røde Planeten, Moskus har sagt.

En kunstners illustrasjon som viser SpaceX BFR romskip på overflaten av Mars.
Kreditt: SpaceX

Den kommende Falcon 9 endring vil tilsynelatende hjelpe SpaceX bedre forstå noen av de mer krevende flight regimer den BFS vil oppleve.

Ultra lett varmeskjold & høy Mach kontroll overflater er hva vi ikke kan teste godt uten orbital oppføring,” Moskus sagt på en annen tweet.

Den nylig redesignet øvre trinnet vil ikke gjøre en propulsive landing her på Jorden, som om 30 Falcon 9 første etappene har gjort til dags dato (og som BFS vil gjøre på overflaten av Mars, månen og andre kosmiske mål), Musk sa.

“Jeg tror vi har et håndtak på propulsive landinger,” han twitret. I enda en tweet, tilføyde han at SpaceX er å bygge en “BFR dev skipet å gjøre supersonisk gjennom landing tester i Boca Chica, Texas.” Området i Sør-Texas vil være selskapets knutepunkt for BFR og BFS testing, SpaceX representanter har sagt.

Hvis alt går bra med BFR-BFS utvikling, duo kunne begynne å bære mennesker til Mars ved midten av 2020s, i henhold til Moskus. Det langsiktige målet er å bidra til å etablere en million-person byen på den Røde Planeten — ideelt sett, i løpet av de neste 50 til 100 år.

SpaceX ser levere over alle sine romfart arbeid til BFR og BFS slutt. Systemet vil være i stand til å gjøre alt som SpaceX ber om det, fra å lansere satellitter i bane rundt Jorden for å rydde opp plass useriøs å ferrying folk på superrask “punkt til punkt” turer her på Jorden, Moskus har sagt.

Mike Veggen bok om jakten på utenomjordisk liv “Der Ute” vil bli publisert på Nov. 13 av Grand Central Publisering. Følg ham på Twitter @michaeldwall. Følg oss på @Spacedotcom eller Facebook. Opprinnelig publisert på Space.com.

Vil du Også Liker

 • En Base på Mars? Det Kan Skje ved 2028, Elon Musk Sier
  Plass

 • Den Nye BFR: Hvordan SpaceX er Gigantisk Rakett-Romskip Combo for Mars Har Endret seg
  Plass

 • SpaceX ‘Nye BFR Romskip Virkelig Ser ut Som Tintin’ s Moon Rocket
  Plass

 • Vil Elon Musk Fly på SpaceX ‘ s Egen Moon Flukt i 2023 med Japansk Milliardær?
  Plass

Forfatter-Bio

Mike Veggen, Space.com Senior Forfatter

Michael har vært å skrive for Space.com siden 2010. Hans bok om jakten på utenomjordisk liv “Der Ute” vil bli publisert på Nov. 13, 2018. Før du blir en vitenskap forfatter, Michael jobbet som herpetologist og dyreliv biolog. Han har en Ph. D. i evolusjonær biologi ved University of Sydney, Australia, en bachelor-grad fra University of Arizona, og utdannet sertifikat i vitenskapelige tekster fra University of California, Santa Cruz. For å finne ut hva hans siste prosjekt er, kan du følge Michael på Twitter.

Mike Veggen, Space.com Senior Forfatter

Abonner SPACE.com

Send inn

Følg Oss

Mest Populære

 1. Beste Plass Bøker og Sci-Fi for 2018 Ferien

 2. Japansk Lasteskip Går Romstasjonen. Neste Stopp: Oblivion.

 3. Spøkelsesaktige Oransje Lys Konvolutter Jorden I Løpet Av Sjeldne Airglow

 4. Supermassive Sorte Hull Kolliderer i Første Utsikt over Galaktiske Fusjon sluttfasen

 5. Som Første Mann? Filmen ikke Viser Virkelig Neil Armstrong (Op-Ed)