Ny Bok Avslører den Merkelige og Bemerkelsesverdig Historie av romstasjoner

0
40

Ny Bok Avslører den Merkelige og Bemerkelsesverdig Historie av romstasjoner

Av

Chelsea Gohd, Space.com Personalet Forfatter

|

November 7, 2018 12:59 CET

 • MER

Et bilde som er tatt fra den Internasjonale romstasjonen.
Kreditt: Gjengitt med tillatelse av Don Pettit/NASA

“Romstasjoner: Kunst, Vitenskap og Virkelighet av å Arbeide i Verdensrommet” (Smithsonian Bøker, 2018) er en fantastisk ny bok, utgitt Okt. 30, som kombinerer slående bilder med fengende plass historie å fortelle historien om romstasjoner gjennom historien, som dekker alt fra Sputnik til Walt Disney og å-bli-sett fremtiden av romstasjoner.

Plass.com fanget opp med Robert Pearlman, en plass historiker og Space.com medvirkende forfatter, så vel som en av forfatterne på den nye boken, som kombinerer forfatternes kompetanse til å strekke seg fra pop-kultur og tegneserier til tekniske spesifikasjoner.

“Boken kom sammen som en idé om hvordan å fortelle historien om hva som har blitt et stort fokus på utforskning av verdensrommet — hvordan vi bor og arbeider i verdensrommet og hvordan det har vært seg selv før vi har sendt noe inn i rommet og der som kan gå inn i fremtiden,” fortalte Pearlman Space.com. Boken åpner med et forord fra NASA-astronaut, aquanaut og artist Nicole Stott, som forklaring på den lange og strålende historie av menneskets tilstedeværelse i rommet. [Langt Ut NASA Space Station Konsepter fra Fortiden!]

Pearlman skrev i et samarbeid med, Ron Miller, en plass artist og science fiction illustratør og forfatter, og Gary Kitmacher, som har jobbet for NASA Johnson Space Center siden 1981. Forfatternes varierte erfaringer bidrar til en bok som fungerer som en omfattende tur i romstasjoner gjennom årene.

Noen tenker kanskje at den Internasjonale romstasjonen, som huser astronauter i verdensrommet, er omfanget av menneskehetens historie bygging og bruk romstasjoner. Men denne boken viser bare hvor lenge vi har vært å planlegge, utforme og bygge romstasjoner og hvor variert de har vært.

Pearlman, siterer Sovjetunionen Saljut-programmet og Usa’ Skylab, bemerket at “de som er tidlig innsats etablert baseline for hvordan vi skulle lage den Internasjonale romstasjonen.”

Lanseringen av den siste Saturn V rakett og Skylab, den første Usa romstasjonen.
Kreditt: Gjengitt med tillatelse fra NASA

I tillegg finnes det en rekke mindre kjente biter av historien som omtales i boken. For eksempel, Walt Disney jobbet med tyske rakettforsker Wernher von Braunon “Man in Space” tv-program som ble knyttet til “Tomorrowland” – delen av Disneyland, som han var med å bygge på den tiden. Disney følte at å kommunisere om romfart til det offentlige med dette programmet kan hjelpe publikum til å forstå bedre “Tomorrowland,” boken forklarer.

Boken er ikke bare dekke oppdrag og samarbeid med forskere, imidlertid. Det begynner før mennesket noen gang hadde reist til plass og går langt forbi det vi har så langt oppnådd. Denne boken begynner med å utforske den tidligste ideer om plass og romstasjoner, fra tidlig astronomi til tegneserier til science fiction. Det viser strålende kunstverk, inkludert det opprinnelige romstasjonen design, tegneserier og spektakulære bilder av den Internasjonale romstasjonen og menneskets plass station forsøk på gjennom historien.

Stanford Eks cutaway vise. En retro-futuristiske syn på hvordan mennesker kan leve i verdensrommet
Kreditt: Maleri av Rick Guidice/ courtesy of NASA

Etter vandring gjennom historien, og etterlater ingen ugjort, laget av forfatterne etterlater leseren med en titt på hva menneskets tilstedeværelse i rommet kan likne på i fremtiden. Fra kommersialisering til oppblåsbare strukturer og plass kolonier, boken dykk dypt inn i hva vi tror og håper at vår rolle i verdensrommet kan være i nær-og fjerntliggende fremtiden.

Astronaut Edward H. White, som loset Gemini IV romfart, flyter i verdensrommet under den første romvandring av en Amerikaner.
Kreditt: Gjengitt med tillatelse fra NASA

“Hvis det er en overraskelse å være hadde,” Pearlman sa om boken, “det er som vi har holdt på med dette så lenge … prøver å utvikle en permanent plattform i lav bane rundt Jorda slik at det alltid vil være mennesker i verdensrommet. Forhåpentligvis, vil vi aldri har en annen dag i alles liv når vi ikke vil ha mennesker i verdensrommet.”

“Romstasjoner: Kunst, Vitenskap og Virkelighet av å Arbeide i Verdensrommet” er tilgjengelig for kjøp på Amazon.com.

Følg Chelsea Gohd på Twitter @chelsea_gohd. Følg oss på @Spacedotcom, Facebook og Google+. Opprinnelige artikkelen på Space.com.

Vil du Også Liker

 • Reisen til Romfart: En Q&A med Forfatteren Roger D. Launius
  Plass

 • Skylab: Første AMERIKANSKE romstasjonen
  Plass

 • Oppskytning! Internasjonale Mannskapet Starter Mot Romstasjonen
  Plass

 • ‘2001: A Space Odyssey” Etablering og Eldre Analysert i 50-Årsjubileum Bestill
  Plass

Forfatter-Bio

Chelsea Gohd, Space.com Personalet Forfatter

Chelsea Gohd sluttet Space.com som lærling i løpet av sommeren 2018. Etter å ha mottatt en B. S. i Offentlig Helse, jobbet hun som en vitenskap communicator på American Museum of Natural History. Chelsea har skrevet for publikasjoner inkludert Futurisme, Jungel i Paris, Ytre Steder, Alle Som er Interessant, AMNH Mikrobe mandager blogg, Daglig Targum og Brølende Jorden. Når du ikke skrive, lese eller å følge den nyeste vitenskap funn, Chelsea er å skrive musikk, synge, spille gitar og opptre med bandet hennar Foxanne. Du kan følge henne på Twitter @chelsea_gohd.

Chelsea Gohd, Space.com Personalet Forfatter

Abonner SPACE.com

Send inn

Følg Oss

Mest Populære

 1. Spøkelsesaktige Oransje Lys Konvolutter Jorden I Løpet Av Sjeldne Airglow

 2. Supermassive Sorte Hull Kolliderer i Første Utsikt over Galaktiske Fusjon sluttfasen

 3. Som Første Mann? Filmen ikke Viser Virkelig Neil Armstrong (Op-Ed)

 4. Culberson Taper som Demokratene Vinner Huset; Nelson å Miste Senatet gjenvalg

 5. Dette romstasjonen Air Recycler Kunne Hjelpe Astronauter Puste Lettere på Mars