Drømmer av Mars Siden en Alder av 13 år, Astronaut Abby Inspirerer Kvinner i STAMMEN

0
47

Drømmer av Mars Siden en Alder av 13 år, Astronaut Abby Inspirerer Kvinner i STAMMEN

Av

Doris Elin Salazar, Space.com Bidragsyter

|

November 8, 2018 09:29am ET

 • MER

Abigail Harrison, også kjent som Astronaut Abby, er foredragsholder og lavere studere astrobiology med håp om en dag å reise til verdensrommet.
Kreditt: Abigail Harrison/Astronaut Abby/Mars Generasjon

Ved å sikte for Mars, 21-år gamle Abigail Harrison håper å inspirere unge kvinner på Jorden til å følge sine egne drømmer.

Harrison, også kjent som Astronaut Abby, fungerer som en talsmann for STAMME (vitenskap, teknologi, ingeniørfag og matematikk) og har vært offentlig håper å være den første personen til å besøke Mars siden hun var 13 år gammel. I forkant av Nasjonale STAMMEN Dag (Nov. 8), hun snakket med Space.com om college livet, rollemodeller og, som hun uttrykte det, dyppe ens føtter i solsystemet.

Denne uken, Harrison registrert for hennes siste semester ved Wellesley College i Massachusetts, hvor hun er satt til å oppgradere i 2019. Før diskutere sin imponerende cv, Harrison sitert hennes tidligste pedagogisk milepæl: å være student av hennes “lidenskapelig” 5. klasse offentlig skole lærer i Minneapolis. [‘Livsforvandlende Opplevelse’: Lærer-Astronaut som Gir Elevene en Leksjon Om Space]

I 2011, i en alder av 13, Harrison begynte å snakke offentlig om sine drømmer om å bli den første astronauten på Mars. I en alder av 18, grunnla hun en ideell organisasjon som kalles Mars Generasjon, som bygger opp spenningen rundt STAMMEN karrierer og støtter utforskning av verdensrommet.

Hun studerer for tiden astrobiology og russisk som en lavere. Denne siste sommeren jobbet hun i Schuerger Lab på Plass miljø-og biovitenskap Lab ved nasas Kennedy Space Center i Florida. Hun studerte bakterier som kan leve under ekstreme forhold for å forstå hvordan forskere kan unngå å forurense Mars, samt hvordan de kan effektivt søke etter liv utenfor Jorden.

Absolutt imponerende. Men hvilke valg har gjort dette mulig?

For en, hun overført å finne et bedre pedagogisk passform. Etter å ha tilbrakt to år ved University of Minnesota, hun forlot den store skolen. Harrison sa at hun ønsket å skifte til en mindre institusjon for å få mer en-til-en opplevelse i klasserommet. Harrison sa at hun ville “hands down” velger å gjenta at avgjørelsen.

Hennes college erfaring også befestet sin lidenskap for DAMP, Harrison sa — ikke bare STAMMEN. “A” står for “kunst.”

“Undervisning i liberal arts i forbindelse med STAMMEN er viktig … det hjelper oss til å være i stand til å koble det vi gjør,” så som leksjoner satt opp studenter til den fulle rekkevidden av en STAMME karriere, Harrison sa. Hun sa at det er viktig for liberal arts colleges og STILK-fokusert skoler for å fremme “integrering” av ekspressiv kunst til vitenskap, teknologi og tekniske studier.

Abigail Harrison, også kjent som Astronaut Abby, er avbildet her (til venstre) med pensjonert astronaut Mae Jemison (til høyre) i Intrepid Sea, Air & Space Museum i September. 22, 2018.
Kreditt: Abigail Harrison/Astronaut Abby

Tidligere astronaut Mae Jemison gjorde et dypt inntrykk på Harrison da de to møttes i September i år. “Møte med henne var dette utrolig inspirerende opplevelse,” Harrison sa. Under lanseringen av “Trosse Tyngdekraften: Microsoft HoloLens Kvinner i Verdensrommet” – utstilling på Intrepid Sea, Air & Space Museum i New York, Harrison så Jemison, den første svarte kvinnen astronaut, snakke om historien til kvinnelige plass reisende. “Dr. Jemison er dette utrolig kvinne som har en mye lidenskap og kunnskap”, Harrison sa.

Langs reisen, Harrison ‘ s største overraskelsen var læring som å rote opp er en del av prosessen i STAMMEN, sa hun.

“Vi er alle nødt til å mislykkes,” sa hun. “Det høres forferdelig ut, ikke sant?” Harrison avklart at ideen er ikke at en ivrig STAMMEN student vil mislykkes totalt, “men du treffer en vegg, og det vil være for mye for deg på den tiden.

“For kvinner, er det spesielt vanskelig. Vi får fortalt at å rote opp er det verste som kan skje, og at [det] betyr at vi ikke har lyktes … men du har til å mislykkes,” Harrison sa. “Det tillater deg å vokse.”

Etter å ha drømt om å nå Mars siden hun var liten, Harrison sa hennes entusiasme for utforskning av verdensrommet er mer nyansert nå. I tillegg til dette programmet er unektelig kul faktor, Harrison sa at hun nå også setter pris på at leting er en grunnleggende del av menneskets natur, og kan produsere nye vitenskapelige biprodukter i verdensrommet, engineering og andre felt. “Dyppe tærne i solsystemet,” sa hun, kan inspirere en hel generasjon til å lære mer om verden.

Følg Doris Elin Salazar på Twitter@salazar_elin. Følg oss på @Spacedotcom, Facebook og Google+. Opprinnelige artikkelen på Space.com.

Vil du Også Liker

 • Hvordan Komme seg til Mars: ‘Mektige’ Eksperter Snakker Røde Planeten Leting
  Plass

 • Se Opp! Tidligere Astronaut Mae Jemison Co-Lanserer Kampanje for å Tenke Kosmos
  Plass

 • Sally Ride ‘ s Legacy: å Oppmuntre Unge Kvinner til å ta Realfag og ingeniørutdanning
  Plass

 • “Å miste Nobels Fredspris”: En Q&A med Forfatter og Astrofysiker Brian Keating
  Plass

Forfatter-Bio

Doris Elin Salazar, Space.com Bidragsyter

Doris Elin Salazar sluttet Space.com som lærling i løpet av sommeren 2017. Hun fikk en B. A. i Sosiologi og Kommunikasjon ved Fordham University i New York. Hennes arbeid ble tidligere utgitt i samarbeid med London Mining Nettverk. Hennes lidenskap for geologi og kosmos startet da hun hjalp sin søster bygge en modell for solsystemet i en Bronx bibliotek. Doris også liker å lære nye måter å forberede basilikum sitter på sin vinduskarm. Følg henne på twitter på @salazar_elin.

Doris Elin Salazar, Space.com Bidragsyter

Abonner SPACE.com

Send inn

Følg Oss

Mest Populære

 1. Mariner 9: for det Første Romfartøyet til å Bane rundt Mars

 2. Taurus Konstellasjonen: Fakta Om Bull

 3. Bilde av Dagen

 4. Dette 13.5 Milliarder År Gamle Stjernen Er en Liten Levning fra Like Etter Big Bang

 5. Fremtiden Romdrakter Skal Være Vakker, og Ikke Bare for Rom. Her er Hvorfor.