‘Cosmos: Mulige Verdener” Skaperne Forhåndsvisning av Nye TV-Serie på Comic Con

0
41

‘Cosmos: Mulige Verdener” Skaperne Forhåndsvisning av Nye TV-Serie på Comic Con

Av Sarah Lewin, Space.com Associate Editor |

Oktober 11, 2018 07:00 CET

 • MER

NEW YORK — “Kosmos: Mulige Verdener,” kommer ut i våren 2019, vil være en TV-en reise som tar seerne til å fjerne planeter, til potensielle fremtider på Jorden, i sinnet og i quantum riket. Og dens skapere vil ha det til helt endre måten du ser verden.

I et panel og serier på trykk roundtables i New York Comic Con-søndag (lys over norge, Jan. 7), Space.com fikk et innvendig bilde av hva som seriens skapere har i butikken for den kommende sesongen, som kommer fem år etter at den første “Kosmos” sesong med Neil deGrasse Tyson som vert, kalt “Cosmos: A Romtid Odyssey”, og rett under 40 år etter “Cosmos: A Personal Voyage,” hosted og co-laget av Carl Sagan i 1980. Den nye show vil luften på Fox i USA og National Geographic internasjonalt.

“Denne sesongen er litt mer spekulative,” Brannon Braga, en ledende produsent og regissør for forestillingen, fortalte Space.com under rundebordskonferanser. “Forrige sesong lagt ned noen av de grunnleggende; denne gang, vi kommer til å gå til eksoplaneter, og vi kommer til å gå til en mulig framtid for menneskeheten … fremtiden er en mulig verden, planetene er en mulig verden, vil vi gjøre en episode om hjernen, vil vi gjøre en episode om utrolig organismen på treet — vi har aldri stoppet virkelig å forstå hva skoger egentlig er, noe som er en gigantisk, fremmed organisme.” [Innsiden ‘Cosmos’: Q&A med Host Neil deGrasse Tyson]

“Vi tar publikum ned til quantum riket, er det rareste skala vi kjenner i universet, og vi ønsker virkelig å banke sokkene av,” la han til.

I løpet av serien, Tyson tar seerne — ved hjelp av virtuelt romskip gjennom disse verdener på grensene for vitenskap og teknologi. Men han har en dypere mål enn bare å vise frem den kuleste ting universet har å tilby.

“Hvis du tror du ikke koble til noe, så hvorfor skulle du tro at din oppførsel forhold til andre rundt deg eller dine barn?” Sa Tyson i løpet av ettermiddagen panelet. “En av de som kjører temaer i alle de tre ‘Cosmoses’ — riktig flertall, [i motsetning til] pretensiøs ‘Cosmi’ — det er ikke bare en intellektuell epiphany, det er en følelsesmessig én. Det er enda en åndelig. Hvor du skjønner, oh, my gosh, jeg er koblet til min andre mennesker, til annet liv på Jorden, for å steinene under føttene mine, til flora under jord.”

“Og når du forstår at tilkobling, kan du ikke fortsette å være den samme personen, fordi du nå anerkjenner eksplisitt at dine handlinger påvirker resten av verden,” la han til.

Fellesnevneren mellom eldre og nyere varianter av “Kosmos” er Ann Druyan, kona til den avdøde Carl Sagan og co-skaperen av begge seriene. Druyan understreket viktigheten av materialet under panelet. “Jeg tror konsept som vi mest presserende behov for å verne om, å bry seg om, er en på hjertet om science, som er at det betyr noe hva som er sant,” sa hun til applaus. “At du ikke kan få til Mars, du kan ikke kurere kopper, du kan ikke gjøre noen av disse tingene med å ligge på din måte. Naturen vil ikke bli lurt.”

En episode som virket spesielt betydningsfulle for å dommerne presenterer to mulige fremtider for en baby er født i 2019 — en hvor mennesker tar skritt for å redusere klimaendringer og hvor de ikke. At episoden og andre kaste i ideer på veldig cutting edge of science, inkludert mange utviklingen som faktisk skjedde i de fem årene mellom forrige sesong av “Kosmos” og dette.

Fra venstre til høyre: Moderator Christie Nicholson, executive produsenter Jason Clark og Brannon Braga, vert Neil deGrasse Tyson og utøvende produsent Ann Druyan ta scenen for “Kosmos: Mulige Verdener” – panelet på New York Comic-Con Okt. 7, 2018.
Kreditt: Kena Betancur/Fox/PictureGroup

“En ting som oppdaget vi er, i de fem årene siden forrige sesong, vitenskap og oppdagelsen av mulige verdener — om det er eksoplaneter i riket av den beboelige sonen, eller om det er å forstå hvordan hjernen fungerer — har beveget seg fremover så mye,” Jason Clark, en executive produsent for showet, sa under roundtable. Og teknologien for å lage en høy-økonomiske TV-serien avansert, for han har lagt til, for eksempel, feiing skudd som kreves helikoptre for fem år siden, kan nå gjøres med droner.

“Vi skutt rundt om i verden, på flere kontinenter, og flere enheter,” Clark lagt til. “Vi startet å filme godt over et år siden, og tiden før det var curation og etableringen av historier.”

I løpet av forskningsprosessen for sesongen, Druyan og Braga beskrive finne utrolige historier om at de ikke kan vente med å dele med publikum — slik som de underjordiske nettverk av sopp, bakterier, planter og andre dyr, kalt mycelial nettverk, som bor under 90 prosent av jordas plante-saken. Mens det er kult å zoome til M-dverg stjerner som kan være i stand til å være vert for livet rundt sine planeter (som serien gjør), noen av de rareste verdener kanskje lurer rett under føttene våre.

“Det er en av de mulige verdener skjult fra oss som vi håper å få til livet i den nye serien,” Druyan sa under panelet.

“Det er [verden] inne i en hundens hjerne, og det er en inni hjernen din,” fortsatte hun. “Det er den største levende organisme på Jorden, som ingen har hørt om, som er så stor som den nasjonen Hellas. Og jeg vil ikke fortelle deg hvor det er fordi vi ønsker å holde noen ting tilbake, men det er så mange underverkene i denne verden og andre verdener vi har begynt å oppdage. Vi har noen historier å fortelle at jeg vet at du aldri har hørt, og som jeg tror vil virkelig bli spennende.”

E-post Sarah Lewin på slewin@space.com eller følg henne på @SarahExplains. Følg oss på @Spacedotcom, Facebook og Google+. Opprinnelige artikkelen på Space.com.

Vil du Også Liker

 • New York Comic-Con 2018: Plass Paneler For å Se For
  Plass

 • ‘Star Trek’ ‘Star Wars’ & Mer: De Største Sci-Fi-Nyheter fra San Diego Comic-Con 2018
  Plass

 • “Ting Er i Ferd med å Bli Episk’ i den Nye Sesongen av ‘Cosmos’
  Plass

 • En Plass Fan ‘ s Guide til San Diego Comic-Con 2018
  Plass

Forfatter-Bio

Sarah Lewin, Space.com Associate Editor

Sara begynte å skrive for Space.com i juni 2015. Hennes arbeid har vært omtalt av Scientific American, IEEE Spectrum, Quanta Magasinet Wired, Forsker, Vitenskap fredag og WGBH er Inne NOVA. Sarah har en MA fra NYU Vitenskap, Helse og Miljø Rapportering Program og en AB i matematikk fra Brown University. Når du ikke skrive, lese eller tenke på plass, Sarah har musikal teater og matematiske papercraft. Du kan følge henne på Twitter @SarahExplains.

Sarah Lewin, Space.com Associate Editor

Abonner SPACE.com

Send inn

Følg Oss

Mest Populære

 1. Se NASA Diskutere Dagens Astronaut Lanseringen Feil ved Middagstid ET

 2. Apollo er Første Bemannet Tur til en Plass som Skjedde for 50 År Siden

 3. Bilde av Dagen

 4. Her er Hva Dagens Sojus Lanseringen Feil Betyr for romstasjonen Astronauter

 5. Hvite Dverger: Kompakt Likene av Stjerner