Sommer Star Party Sæsonen Er Her!

0
226

Sommer star party sæsonen er begyndt — grib din rækkevidde eller kikkert, pakke en sovepose, og kom og deltag i sjove!

Texas Star Party, øverste felt.
Ron Ronhaar og Todd Hargis

Jeg flyttede til New England, Florida i August sidste år. Selv hvis alle advarede mig om, Massachusetts vintre — og selv om jeg har levet i det nordlige himmelstrøg i fortiden — ikke noget helt forberedt mig til den, eller’easters slingshotting den ene efter den anden ind i Cambridge, dumping mere sne på én gang end jeg nogensinde har set i en 24-timers periode. (Og jeg har boet i Finland.)

Men lige så sikkert som nat følger dag, så er sommeren følg vinter (mindst håber jeg). Som jeg ånde lettet op, og svælge i det faktum, at jeg nu kan komme ud på virkelig klare nætter og forlade huset uden hober sig på tøj, jeg stadig tænker ved mig selv, ville det ikke være rart, hvis jeg kunne bruge endnu mere tid på at kigge på objekter på himlen? Og så jeg indser, at jeg kan! Jeg kan gå en sommer star party! De er afholdt over hele kontinentet i hele sommersæsonen.

Hvad kræves for at deltage i en stjerne fest? Nå, ikke meget, ud over entusiasme (og bug spray, masser af bug spray — men ikke får det på dit udstyr, fordi det kan ødelægge plastik). Har din egen rækkevidde eller kikkert? Bringe dem sammen.

Observere ikke kun ske om natten. Solar scopes giver os mulighed for at studere vores nærmeste stjerne.
Alan MacRobert / S&T

Hvis du er en ekspert observatør, du sikkert kender rutinen. Men du behøver ikke at være en ekspert, eller selv har så meget erfaring, til fuldt ud at nyde alle, at en stjerne part har at tilbyde. Der er mange erfarne observatører, der er faste deltagere, og du kan anvendelsesområde-hop til at lære om at observere, udstyr og dine kolleger stjernekiggere. De fleste stjernede parterne tilbyder også dagtimerne foredrag eller workshops om hjælp eller at bygge teleskoper, valg af mål, telescope tilpasning, et cetera.

Er du medlem af en lokal astronomi klub? Har du været til regelmæssige observere nætter de fleste lokale klubber tilbyder? Du er sikkert bekendt med det setup: muligvis en park, væk fra byens lys, club-medlemmer peering gennem deres anvendelsesområder, deling oohs og aahs som de fanger synet af en dejlig objekt i deres okularet. Observatører vandre fra anvendelsesområdet anvendelsesområdet, checke ud, hvad der foregår i andre menneskers okularer, diskuterer blænde, linser, vejret, og de fejl. Ekstrapolere dette scenario måske hundredvis af mennesker, måske en nationalpark af en slags, og udvide denne aktivitet til flere dage, eller endda mere end en uge — og du har fået dig en stjerne party.

De fleste stjernede parterne inddrage camping i nogle formular eller den anden, enten i eget telt eller i en hytte, som du kan reservere. Check hvad camping udstyr du får brug for, hvis der er nogen, før du begiver dig ud. Star party hjemmesider, der er anført nedenfor er detaljerede oplysninger om indkvartering og rejse.

Telte og Campingvogne er besat af astronomer ved Table Mountain Star Party.
S. N. Johnson-Roehr / S&T

Mange på Sky & Telescope ‘ s personale deltager i stjernede parter, som har flere medvirkende redaktører. S&T-personale er mere end glade for at imødekomme vores læsere, og få en hyggesnak. Hvis du ser en af os på en stjerne fest, komme og sige hej!

Nedenfor finder du en liste over store stjerne parterne i de kommende 2018 sommer-sæson. Du kan også tjekke, Sky & Telescope ‘ s liste over de årlige stjernede parter, og vores Kalender for kommende begivenheder.

North American Star Parter i 2018
Begivenhed Beliggenhed Datoer
Rocky Mountain Star Stirre Gardner, CO Juni 13-17
Cherry Springs Star Party Coudersport, PA Juni 14-17
Golden State Star Party Bieber, CA Juli 11-15
Wisconsin Observatører Weekend Hartman Creek State Park, WI Juli 12-15
Mount Kobau Star Party Osoyoos, BC (Canada) August 4-12
Nebraska Star Party Valentine, NE August 5-10
Table Mountain Star Party Oroville, WA August 7-11
Oregon Star Party Indisk Trail Foråret, ELLER August 7-12
Stellafane Konventionen Springfield, VT August 9-12
Starfest Ayton, (Canada) August 9-12
Sommer Star Party Plainfield, MA August 10-19
Thebacha & Wood Buffalo Mørk Sky Festival Fort Smith, NWT (Canada) 23-26 August
Næsten Himlen Star Party Gran Knop, WV September 7-11
Acadia Night Sky Festival Bar Harbor, ME September 5-9
Black Forest Star Party Cherry Springs State Park, PA September 7-9
Connecticut Star Party Goshen, CT Septe,ber 7-9
Idaho Star Party Bruneau Dunes State Park, ID September 7-11
Næsten Himlen Star Party Gran Knop, WV September 7-11
Skjult Hule Star Party Mansfield, OH Oktober 4-8
Okie-Tex Star Party Kenton, OK Oktober 6-14
Astronomi Dag (efterår) Overalt! 13 oktober