Vertakte Eiken Observatory

0
107

 

NAAM

Vertakte Eiken Observatory

ADRES

14300 NW 98e Street
Raymond, Nebraska, 68428 verenigde staten

CONTACT

Matthew Anderson

TELEFOON

402-480-5515

E-MAIL

matthew@branchedoakobservatory.com

URL

http://branchedoakobservatory.com

AANTAL LEDEN

18

OVERIGE INFORMATIE

Vertakte Eiken Observatorium is een non-profit organisatie die beschikt over een unieke star park 25 km ten noordwesten van Lincoln, Nebraska, waar u kunt kennismaken met de astronomie liefhebbers en ontdek de nachtelijke hemel door middel van een verscheidenheid van telescopen, ver genoeg van de stad om te genieten van relatief donkere luchten. Bestaande uit allemaal vrijwilligers, we organiseren wekelijkse sterren partijen en overdag onderwijskansen (als het weer het toelaat) voor het algemene publiek, speciale groepen op afspraak en astronomen. Dit is een faciliteit die is voorzien van een klaslokaal, een roll-off dak observatorium, een van de koepel van de sterrenwacht, en visitor ‘ s center. We zijn geleidelijk aan het uitbreiden van ons bedrijf met nieuwe gebouwen en nieuwe educatieve programma ‘ s.