Jupiter i Opposition

0
179

PhotographerJon Greif
Emailgreif.jon@gmail.com
Placering af photoPalomar Bjerg, Californien, USA
Dato/Tid for photoJune 13, 2018, kl 11:30 pm PDT
EquipmentCelestron 8 tommer Evolution SCT Reflektor teleskop og Canon Eos T6i kamera med Astronomik CLS Filter
DescriptionThis er Jupiter, en måned tidligere opposition. Modstand er, når Jorden er præcis, der er mellem Solen og jorden, og Jupiter er så tæt på Jorden, som den vil få, 365 millioner km væk. Kig efter det hver aften, så det klareste objekt i den Sydlige del af Himlen. Dette billede viser den Ækvatoriale Bands, Polakkerne, og den Store Røde Plet (overdrevet lidt i behandling). Den Store Røde Plet er et cyclonic storm, der varierer i størrelse over tid og har raset så længe, som mennesker har været at observere Jupiter (på minimum 350 år), og generelt, større end hele vores planet. Dette billede er fra syv 2 sekunders eksponeringer på ISO 800, taget gennem en 8 tommer Celestron SCT reflektor, med et Canon Eos T6i udstyret med en Astronomik CLS filter.
Websitehttp://www.skyandtelescope.com/forfatter/jgreif/
Tilbage til Galleri Menuen.