Geïsoleerde interactie galaxy pair – Arp 271

0
102

Photographermacnmotion
Emailandy@andychatman.com
Locatie van photoSamphran, Thailand
De datum/Tijd van photoApril 30, 2017
EquipmentOfficina Stellare RiLA 600 f/5.0, FLI MLx694
DescriptionNGC 5426 en NGC 5427 ARP (271) is een zelden gefotografeerd interactie galaxy pair in het sterrenbeeld Maagd. Ongeveer 90 miljoen lichtjaar van de Aarde, deze galaxy paar overspant de 130.000 lichtjaar. Omdat deze twee sterrenstelsels zijn vergelijkbaar in grootte, is het onwaarschijnlijk dat men zal worden verslonden door de andere. Meer waarschijnlijk dat deze sterrenstelsels blijven communiceren voor tientallen miljoenen jaren, het creëren van nieuwe sterren langs de manier.
Websitehttps://www.masterdarks.com
Terug naar Foto Menu Galerij.

SHARE
Previous articleJupiter in Oppositie
Next articleKampene drager af Ara