Branched Oak Observatorium

0
147

 

NAVN

Branched Oak Observatorium

ADRESSE

14300 NW Gade 98
Raymond, Nebraska, USA 68428

KONTAKT

Matthew Anderson

TELEFONEN

402-480-5515

E-MAIL

matthew@branchedoakobservatory.com

URL

http://branchedoakobservatory.com

ANTALLET AF MEDLEMMER

18

ANDRE OPLYSNINGER

Branched Oak Observatorium er et non-profit organisation, der har en unik star park 25 km nordvest for Lincoln, Nebraska, hvor du kan mødes med astronomi entusiaster og udforske nattehimlen gennem en række teleskoper, langt nok væk fra byen for at nyde forholdsvis mørk himmel. Bestående af alle frivillige, vi afholder ugentlige stjernekigger og i dagtimerne uddannelsesmuligheder (når vejret tillader det) for offentligheden, særlige grupper efter aftale og astronomer. Dette er en facilitet, der omfatter et klasseværelse, et roll-off tag-observatoriet, kuppelformede observatorium, og visitor ‘ s center. Vi er gradvist at udvide vores anlæg med nye bygninger og nye uddannelsesprogrammer.