inovas Nya Modulära CCD-Kameror

0
48

iNova Teknik

iNova lanserar en ny serie av modulära CCD-kameror för att möjliggöra för praktiskt taget alla typer av astronomiska bilder. Smart Imaging System (börjar vid $629 för SIS224C) är ett kompakt kamerahus som har en inre CPU med en 8-core ARM-processor och 2 gigabyte RAM-minne. Linux-operativsystemet Ubuntu tillstånd planetariska eller deep-sky-avbildning utan att en ytterligare dator vid teleskopet. Kameran är tillgängliga med en mängd olika low-noise Sony IMX CMOS-sensorer, och det kan uppgraderas med en mängd ytterligare alternativ, bland annat flyttbara SSD diskar, Micro SDHC-kort, och även en mini-trådlöst tangentbord. SIS kamera innehåller också en inbyggd webbserver med trådlös åtkomst och många andra anslutningar, såsom Ethernet -, Mikro-USB, och en två-portars USB 2.0-hubb. Se hemsida för ytterligare information.

SkyandTelescope.com’s Nya Produkt Visa upp är en läsare med innovativa utrustning och programvara som är av intresse för amatörastronomer. Beskrivningarna bygger till stor del på information som lämnats av tillverkare eller distributörer. Sky & Telescope tar inget ansvar för riktigheten av leverantörer uttalanden. För ytterligare information, kontakta tillverkaren eller distributören. Meddelanden skall skickas till nps@SkyandTelescope.com. Inte alla meddelanden kommer att visas.