Marin Cilic genom att grästurneringen i Queen ‘ s

0
42

LONDON (AP) Marin Cilic undvikas att bli den senaste seedade spelare att avvika tidigt på Queen ‘ s genom att slå Stefan Kozlov 6-0, 6-4 torsdag och avancera till kvartsfinal i Wimbledon warm-up evenemang.

Den fjärde seedade Cilic är den bästa spelaren till vänster efter den första rundan avslutar Andy Murray, Stan Wawrinka och Milos Raonic – topp tre seedade spelare. Femte seedade Jo-Wilfried Tsonga är också ute.

Cilic, 2012 mästare på Queen ‘ s, tappat endast 10 poäng i första set och hade inte står inför en brytpunkt i matchen mot 19-årig Kozlov.

“I en turnering som denna, vi har så många bra gräs-domstolen spelare,” Cilic, sa en massa upprör så långt på Queen ‘ s. “Med tanke på det är också en av de första veckorna på gräs, det är alltid väldigt svårt.”

Cilic kommer att spela en annan Amerikan, Donald Young, i de åtta senaste.