Olie vil “massiv skuffe’: Macro investor Raoul Pal

0
103

vis kapitler

Makro strateg Raoul Pal på dollar, råolie, obligationer, og mere
Torsdag, 26 Jan 2017 | 4:34 PM ET | 06:02

Olie udvidet sin tidligere tab i fredagens handel på bekymringer om produktion. På session nedture, det var nede med $1 i en tønde.

Og råolie vil sandsynligvis fortsætte med at slide meget, meget lavere, i henhold til Raoul Pal, en macro investor, og strateg, og grundlægger af finansielle offentliggørelse Global Macro Investor.

Pal sagde i et omfattende interview onsdag på CNBC ‘ s “Handel Nation”, som spekulative positionering på olie-futures-kontrakter, der er den største i hele historien.”

Han bemærkede også, at prisen på råolie og den AMERIKANSKE dollar har været stigende og faldende i tandem for nylig (historisk set en sjælden mønster mellem de to som en stærkere dollar er generelt en negativ for dollar-denominerede rå).

“Og så giver det mig til at tænke, at hvis spekulanterne er rekord lang, og det er afvigende fra, hvad dollar gør, og jeg tror, at dollaren går op, så jeg tror på balance over år, rå vil massivt skuffe til ulempen,” Pal sagde.

OPEC og andre producenter, herunder Rusland, er blevet enige om at en produktion snit på næsten 1,8 millioner tønder om dagen til at afhjælpe en global supply overflod af rå, men AMERIKANSKE produktion er steget så langt i år, giver nogle oliehandlere pause.

Dollaren vil fortsætte med at sætte pris på dette år, stiger en anden 25 procent i forhold til en kurv af valutaer, og det er på grund af Præsident Donald Trump ‘ s protektionistiske handelspolitikker, Pal prognose.

Da en stigende greenback har en tendens til at betyde faldende oliepriser, dette giver Pal med anden grund til at være bearish på råolie.

Alt i alt, “sandsynligheden er for, at rå olie vil gå lavere, ikke er højere i år,” sagde han.