Orions Sirius Pro-AZ/EQ-G Gå Till Teleskop på Mount

0
236

Orion Teleskop Och Kikare
89 Hangar Sätt, Watsonville, CA 95076
800-447-1001

Orion Teleskop Och Kikare släpper Sirius Pro-AZ/EQ-G Datoriserade Gå Att Montera Teleskopet ($1,499). Denna multi-purpose mount är lika användbar som en tyska ekvatoriella mount eller verksamma i alt-azimuth-läge. AZ/EQ-G har hybrid stepper motor driver på båda axlarna för smidig svängning på upp till 4,2° per sekund. Klarar upp till 30 pounds av redskap, mount accepterar standard ST-4-style autoguider-ingång för fotografering och även en DSLR-slutare-port. Dess SynScan Gå Till styrenheten har en databas med mer än 42.000 föremål, inklusive alla de som finns i Galaxen, NGC, IC, och Caldwell kataloger. AZ/EQ-G innehåller också två 7½ lb. motvikter, en justerbar rostfritt stativ, och en DC-adapter.

SkyandTelescope.com’s Nya Produkt Visa upp är en läsare med innovativa utrustning och programvara som är av intresse för amatörastronomer. Beskrivningarna bygger till stor del på information som lämnats av tillverkare eller distributörer. Sky & Telescope tar inget ansvar för riktigheten av leverantörer uttalanden. För ytterligare information, kontakta tillverkaren eller distributören. Meddelanden skall skickas till nps@SkyandTelescope.com. Inte alla meddelanden kommer att visas.