‘Gilmore Girls’ Luke ‘ s Diner og butikker trække fans til Netflix genoplivning

0
189

Se Netflix ‘Gilmore Girls’ og shop overtagelse

Fans af “Gilmore Girls” fik en ekstra frynsegode med deres morgen og onsdag.

Mere end 200 og butikker over hele landet omdannet til kopier af Luke ‘s Diner, de er kendte spisested, at fremme serien’ Netflix (NFLX, Tech30) genoplivning dette efterår. Dagen også markeret den 16-års jubilæum af showet premiere.

Relateret: ‘Gilmore Girls’ vækkelse kommer til Netflix med originale stjerner

Dem, trang alle ting Gilmore blev inviteret til at få fat i en gratis kop kaffe i hyldest til Lorelai og Rory, koffein-afhængige mor og datter i centrum af showet. Kopper fremhævede citater fra showet trykt bag custom Lukas og ærmer.

En kop kaffe fra Jorden Centrale Og Virksomhed i Manhattan, som er omdannet til “Luke’ s Diner ” til fremme af Netflix reboot af ‘Gilmore Girls.’

Netflix er at bringe tilbage den komedie-drama på Nov. 25 som en fire-episode i miniserien med titlen “Gilmore Girls: Et År i Livet.” Stjerner Lauren Graham og Alexis Bledel vil gentage deres roller.

Business boomede tidligt onsdag på Bean, en Luke ‘ s placering i New York. Jannel Varona, et skift leder i butikken, og sagde, at butikken havde omkring 300 kunder ved 9:30 — op fra sin sædvanlige 50.

Netflix-aktien er tilsat 8% i den forløbne uge. På trods af en kort udfald lørdag, virksomheden rider højt på debut af “Luke Cage”, en godt modtaget serie fra Netflix og Disney (DIS) set i Marvel Comics universet.

Relateret: Netflix bestanden er så skudsikker som Luke Cage

Og i sidste måned, Netflix begyndte at høste fordelene af en aftale med Disney, der gav tjenesten eksklusive betalings-TV-rettigheder til nye film fra det centrale Disney studio, sammen med virksomhedens Pixar, Lucasfilm og Marvel franchise.

CNNMoney (New York) Første gang offentliggjort oktober 5, 2016: 11:18 AM ET