Frank Miller ‘ s neste tegneserie karakter: Donald Trump?

0
620

Mannen bak ‘Dark Knight Returns” skreller tilbake maske

Frank Miller ville elske å få sine hender på en ny tegneserie etablering: Donald Trump.

Miller, mannen bak de mange komiske klassikere, fortalte CNN at årets politiske verden har selv “ut-cartooned tegneserier”, og at forretningsmannen slått presidentkandidat er moden for medium.

“Jeg kan ikke vente til å få hendene mine på Donald Trump,” Miller sa i et intervju i New York Comic Con. “jeg har ingen nåde. Jeg er en karikaturtegner. Cartoonists er ikke folk som bare gjør liten historie bøker for barn. Cartoonists er mennesker med en pie og deres ansikt.”

Folk som ikke tegneserie-fans kanskje ikke vet Miller ‘ s navn, men hvis du har sett “sin City” eller “300”, eller en rekke andre tegneserie-relaterte filmer du har sett hans innflytelse. Miller har opprettet kjente tegneserier og grafiske romaner som har endret seg at industri og formet noen av sjangerens største kassasuksessene.

“The Dark Knight Returns,” Miller ‘ s 1986 komiske mesterverk som anses av noen å være den beste Batman-historie, har hatt en innvirkning på alt fra Christopher Nolan er Dark Knight-trilogien til sist Mars er “Batman v Superman: Dawn of Justice.”

“Batman er alltid kommer til å ha et comeback inne i ham. Myten er for enkelt og for sterk til å mislykkes. Du kan fortelle sin opprinnelse i en setning: Hans foreldre ble myrdet,” Miller sa. “Du trenger ikke å bruke stråling. Du trenger ikke å bruke noe. Du trenger ikke engang å bruke en annen planet. Så enkelt er det. Han var ødelagt, og han bestemte seg for å sette verden rett og hadde ressurser og vilje til å gjøre det.”

Selv om Miller har hatt en lang eldre som har strukket fra side til skjermen — hans innflytelse kan i dag sees i Netflix “Daredevil”, som bruker ser og føler han ga tegn når han skrev “Daredevil” tegneserie-han aldri sett seg å jobbe i filmer eller å skape arbeid på grunn av popularitet eller penger.

“Du kan ikke gjøre kreative arbeid og forventer suksess. Du er ikke virkelig fører en skikkelig kreative liv hvis du gjør det med ditt eneste mål å være for at den skal bli vellykket,” sa han. “Du er nødt til å ha en historie som brenner inne i deg som gjør vondt før det kommer ut.”

CNNMoney (New York) Første gang publisert oktober 17, 2016: 2:35 PM ET