8 spørgsmål om Donald Trump tape

0
101

Trump er ucensureret sjofle kommentarer om kvinder fra 2005

1. Der har lækket “Access Hollywood” tape til the Washington Post? Hvorfor?

NBC underholdning show arbejdede på en historie om båndet. Men historien blev ikke kommer til luften, indtil næste uge tidligst. Så gjorde en NBC staffer lækage tape, Post reporter David Fahrenthold at påvirke søndagens debat? Eller måske for at sikre, at båndet ikke ville få dækket op eller tilsløret af NBC?

Læs specialudgave af Pålidelige Kilder nyhedsbrev

Fahrenthold, der har udmærket sig i år ved at dække Trump er plettet registrering af velgørenhed, er forståeligt nok faldende, til at sige noget om sin kilde. Men hans historie kom sammen hurtigt som følge af en uopfordret tip. Han fik en opringning om båndet omkring klokken 11 på fredag; set det; kaldet NBC; kaldes Trumf-kampagnen; og offentliggjort en historie ved 4 pm

2. Hvad ville der være sket, hvis Indlæg ikke havde offentliggjort båndet?

Ifølge to NBC kilder, “Access Hollywood” var at forberede sin egen historie, og de netværk der er nyheder division havde planer om at udgive en følge op lige bagefter. Nogle medier analytikere har svært ved at tro det. På et minimum, NBC holdt tape en hemmelighed i flere dage. Under det store billede, udsigt, NBC havde i besiddelse af båndet lige siden 2005.

Som New York University journalistik professor Jay Rosen bedt om i en tweet på lørdag: “Simpelt spørgsmål for NBC News: Hvornår blev du planlægger at fortælle os?”

NBC News har afvist at kommentere.

3. Hvorfor gjorde Trump komme ud med et bånd af sine egne?

Dagens anden chokerende video var Trump ‘ s direkte-til-kamera erklæring, som kampagnen er optaget på fredag aften og udgivet tidligt lørdag morgen. Maggie Haberman af New York Times rapporterede, at rådgivere”, advarede mod at holde en pressekonference, noget, der havde været drøftet, fordi det kan blive tungt og spin ud af hans kontrol. De indså, at de er nødvendige for at løse problemet hurtigt,” så den video blev produceret.

4. Hvilke råd, hvis nogen, er Roger Ailes, der giver Trumf?

Tidligere Fox News formand Roger Ailes er en af de konservative medier tal, der har været uformelt rådgive Trump i de seneste måneder. Ailes, der mistede sit job hos Fox News efter beskyldninger om seksuel chikane, har været rådgiver Republikanske præsidenter og kandidater i årtier. Hvad mener han, Trump bør gøre lige nu?

5. Er Anderson Cooper og Martha Raddatz at justere planen for søndagens præsidentvalg debat?

Ja. Moderatorer og deres producenter er at diskutere, hvordan man kan indarbejde denne weekend ‘ s historie, i henhold til en person, tæt på processen.

Men de mennesker, der er involveret i debatten prep er stram sammenbidt. Og fordi debatten er et rådhus format, det er uklart, om de spørgsmål, der handler om dette emne, vil komme fra ikke-vælgere eller fra moderatorerne sig selv. Trump sluttede sin undskyldning video ved at sige: “se dig i debatten på søndag.”

6. Vil Billy Bush være tilbage på “i Dag” vis på mandag? Er hans helt permanent beskadiget?

Vrede kommentarer hober sig op på Bush ‘ s Facebook side-og på “i Dag” vis side. Nogle seere siger, at de ønsker Bush til at blive suspenderet eller fyret. Men hvad nu, at Bush ikke har været disciplineret, og der er ingen planer om at bænken ham, ifølge en højtstående kilde. Han er planlagt til at være tilbage på “i Dag” på mandag. Men er det virkelig holdbar? Kan han sidde omkring bordet på mandag morgen, få timer efter forhandling? For nu, hans chefer tror det.

7. Er der andre bånd?

Måske er de bedre spørgsmål er: Hvor mange flere bånd eksisterer? Selv om “Access Hollywood” har ingen anden video, der kan være skadelige for Trump ‘ s kampagne, producenter af “The Apprentice” næsten helt sikkert gøre. Mark Burnett, hvis produktion selskabet ejer vis, har ikke svaret på anmodninger om en kommentar.

8. Var fredag den vendepunkt i præsidentvalget? Eller er medietyper igen overreagerer på en Trumf polemik?

Dette spørgsmål overlades til historikerne.

CNNMoney (New York) Første gang offentliggjort oktober 8, 2016: 2:32 PM ET