Penny Pritzker tilbyr opptil tre nøkler til suksess—kommentar

0
47

Siden valget, alle øyne har vært på Donald Trump ‘ s Kabinett valg som han forbereder seg til å bli innviet som den 45. President i Usa. Et par av sine valg, inkludert Steven Mnuchin, Wilbur Ross og Ben Carson, som har blitt vist skeptically av kritikerne, som cite — blant annet — en mangel på offentlige erfaring som noe som forhindrer dem for jobben.

Mens tiden vil vise om de er effektive Kabinettet medlemmer, de er sikkert ikke den første ansettelse med ingen regjering erfaring — og noen av disse lederne har vært svært effektive. Min siste sit-down med Sekretær i Handel Penny Pritzker leder meg til å tro at noen aspekter av offentlig lederskap er ikke så forskjellig fra den private sektor.

Sekretær Pritzker hadde ingen regjering erfaring før han ble President Obama ‘ s Secretary of Commerce, men hun sikkert visste hvordan å kjøre bedrifter. I sin 27 år i privat sektor erfaring, Sekretær Pritzker startet fem selskaper, ledet dusinvis av bedrifter og serveres på styrer i store selskaper som Hyatt Hoteller, LaSalle National Bank og William Wrigley Selskapet. Da hun gikk opp for å tjene sitt land, Sekretær Pritzker arena endret fra private til det offentlige, men hennes mål og utfordringer som leder forble den samme. Hun delte tre viktige innsikter som, offentlig eller privat, er grunnleggende for effektivt lederskap:

1. Du er bare så god som teamet

“Enten i næringslivet eller i regjering, du er bare så god som det laget du sette rundt deg, sier Sekretær Pritzker. Dette temaet har kommet opp gang på gang med andre lederne jeg har intervjuet. Hvis laget ditt ikke har rett mangfold i bakgrunn og mening — og høyre alkymi når kombinert — din evne til å flytte nålen på målene dine er i utgangspunktet ikke-eksisterende. Men den riktige blandingen er ikke alt, du er bare så god som hva ditt lag kan oppnå. Jeg lyser opp når Sekretær Pritzker nevnt hennes lederskap filosofi å snu den tradisjonelle pyramiden (også kjent som tjenende lederskap); det er meg, også. Den tradisjonelle ledelse pyramiden er at du stige til makten, og den sitter på toppen av makt-pyramiden. Ideen om servant leader er at du tjener først, dele makt og arbeid på å utvikle sterke ledere på ditt lag.

Pritzker spør, “Der kan du bruke meg som Sekretær eller oss som ledelse for å hjelpe folk som kjører foran linje for gjennomføring være vellykket?” Din jobb som leder er valgt, oppnevnt eller innleide er å sette sammen et godt lag, så støtte dem for å få jobben gjort.

2. Tallene taler høyere enn ord

Vi innpakning opp vår 2017 planlegging møter på Zillow-Gruppen, slik at alle har budsjetter på sinnet. På selskapsnivå, våre budsjetter gjenspeiler våre prioriteringer for det kommende året. Hver avdeling sender sine forslag; vi sortere sine bidrag på executive-nivå, og finne ut om de gjenspeiler vår strategiske prioriteringer. Vi justere, vi bestemmer oss, og vi beveger oss fremover.

I henhold til Sekretær Pritzker, denne prosessen er litt mer komplisert i offentlig sektor. “I privat sektor som leder, eget budsjett. Det er et uttrykk for hva du ønsker å få gjort,” sier hun. “I regjeringen, Congress eier ditt budsjett, og det er et uttrykk for hva de synes er viktig.” Prosessen er den samme — to sider sette ut sine prioriteringer — men beslutningsprosessen er snudd. Sekretær Pritzker er “avdeling” i mitt eksempel, og Kongressen er “lederteam” en er valgt av og svare til folk, og i de senere år, full av konkurrerende agendaer. Sekretær Pritzker bemerket mengden av samarbeid er nødvendig for å oppnå strategiske mål, som avgjørelsen sitter med dem som en kropp, ikke du som leder.

3. Du må lære språket

Da jeg spurte Sekretær Pritzker hva hun ønsker hun hadde kjent da han tiltrådte, hun beklaget alphabet soup of Washington. “Når jeg kom, jeg gikk inn i et rom på 50 personer — bokstavelig talt min første dag — og de begynte å spyr på meg disse akronymer: PTO, NOAA, NIST, BIS, ESA, ITA… [det] gjort meg gal,” hun ler.

Sekretær Pritzker ikke komme med kunnskap om “suppe” — men betyr det at hun var ukvalifisert? Nei. Hun måtte bare lære, og raskt — det hun beskriver som sin vertikale læringskurve. Jeg vet at følelsen. For ti år siden når vi startet Zillow, jeg visste ingenting om eiendomsmegling. Jeg var en teknisk executive med ingen eiendomsmegling bakgrunn. Jeg måtte lære alfabetet suppe eiendomsbransjen (hver bransje har sine egne smaken). Men min mangel på kunnskap ikke oversett til mangel på lederskap. Hvis du har overførbar erfaring og ferdigheter, lære språket er bare en del av overgangen.

Ledelse i offentlig sektor er tøff. Du er i søkelyset, kan du være å svare til en befolkning som, til tross for din beste innsats, kan du ikke holde helt fornøyd, og din skjebne er ikke alltid bestemmes av ytelsen din. Jeg er så takknemlig for de enkeltpersoner som Sekretær Pritzker som velger å ta denne utfordringen.

Kommentarer av Spencer Rascoff, chief executive officer i Zillow-Gruppen, som huser en portefølje av real-estate nettsteder, inkludert Zillow og Trulia. Han er også medforfatter av “Zillow Snakke: De Nye Reglene av fast Eiendom.” Følg ham på Twitter @spencerrascoff.

Du kan lytte til eller lese hele episoden av Rascoff “kontortid” podcast med Sekretær Pritzker her.

For å få mer innsikt fra CNBC bidragsytere, følg

@CNBCopinion

på Twitter.