Russisk Raket Lancerer Forsinket Kommunikation Via Satellit

0
101

En russisk Proton-raket lancerer den nye SES-4 kommunikation via satellit i kredsløb fra Baikonur Cosmodrome i Kasakhstan på 1:36 am lokal tid på. Feb. 15, 2012.
Kredit: SES-Astra

PARIS — En International Launch Services (ILS) Proton-raket i Februar. 15 med succes placeret en stor SES-4 satellit i geostationary transfer orbit i en lancering, der var blevet forsinket af, at næsten tre måneder efter, at en Proton svigt i August og efterfølgende to løfteraket-relaterede forsinkelser, ILS og satellit-flåde operatør SES annonceret.

Vejer 13,624 pund (6,180 kg) med 52 C-band og 72 Ku-band transpondere, SES-4 vil være den største satellit i det Luxembourg-baserede SES ‘ 50-satellit-flåde. Den satellit, der blev lanceret på 1:36 am lokal tid, belysning op før daggry himlen.

SES-4 satellit vil operere på 22 grader vestlig længde, over Atlanterhavet, til at erstatte eksisterende SES kapacitet der, og at tilføje nye dækning af Nord-og Sydamerika, Europa og Afrika.

SES-4 er også udstyret med fire regionale Ku-band stedet bjælker til at fokusere kapacitet på Europa, Mellemøsten, det Vestlige Afrika, nord-og Sydamerika, SES sagt. Satellit bygget af Plads Systemer/Loral i Palo Alto, Californien, er designet til at give 20 kilowatt strøm til sin nyttelast i slutningen af en planlagt 15-årige levetid.

Opererer fra Ruslands Baikonur Cosmodrome i Kasakhstan, Proton-raket og dens Brise M øverste trin placeret SES-4 til dets påtænkte overførsel bane ni timer og 12 minutter efter liftoff.

SES, der er midt i sin største satellit-udskiftning og udvidelse program, sagde sin næste lancering vil ske i juni, når de SES-5 satellit-er planlagt til at være placeret i kredsløb, også efter en ILS-Proton køretøj.

Denne artikel blev leveret af Plads Nyheder, der er dedikeret til at dække alle aspekter af rumfart.

Redaktørens Anbefalinger

  • Fotos: Europas Vega-Raket Lancerer den 1. Flyvning

  • 50 Store Russiske Raket Fotos

  • Vega Lift-Off: Første Flyvning I Europa-Raket