Astronaut til at Ride 2012 Steg Float Parade med ‘Have Boy’ Bror

0
56

En “Tournament of Roses” rose, som her ses med astronaut Rex Walheim, flød i kredsløb om Jorden i februar 2008, før du rider på en float i 2009 Rose Parade.
Credit: NASA

Næsten fire år efter, Rex og Lance Walheim medvirket til at iværksætte en steg i rummet for den årlige Tournament of Roses-Parade i Pasadena, Calif., astronaut og gartner brødre har landede på et af 2012 Steg Parade flyder.

På Jan. 2, Walheims vil være ridning på en blomst-pyntet float stylet til at fortælle deres historie om at vokse op, der arbejder i familiens have i nærheden af San Francisco, og “drømmer, hvad der kunne være.”

Sponsoreret af Bayer Avanceret, forbrugeren lawn og have selskab, hvor Lance virker som en rose pleje ekspert, “Garden of Imagination” float var inspireret af de parade ‘ s officielle tema for 2012: Bare Forestille sig.

“Som et barn, jeg ville se flyene flyve over mit hus i San Carlos, Californien og ‘tænk’, hvad det ville være som at flyve og være involveret i luftfarten,” Rex, en NASA-astronaut, der har fløjet tre gange, herunder som del af den sidste rumfærge besætning, fortalte collectSPACE.com. “Jeg har også læst bøger om rum og forestillet sig, hvad det ville være som at flyve i rummet.” [Bedste Plads Fotos af 2011]

“Der startede den proces, der for cirka 30 år senere fandt mig flyvende i samme hus i San Carlos 200 km op i rumrejsende 25 gange lydens hastighed,” sagde Rex.

Rex ‘ s ældre bror Lance forestillet sig, at arbejde med blomster og planter. Nu er han er en gartner, og er forfatter og medforfatter til mere end 30 bøger, herunder den bedste sælger, “Roser for Dummies”. Han giver havearbejde råd til at millioner af mennesker hvert år.

Den oprindelige idé for float kom fra Lance diskuterer hans og hans brors barndom erfaringer.

Kunstnerens koncept af Bayer Avanceret “Have Fantasi” 2012 Steg float Parade, der kommer med NASA astronaut Rex Walheim og hans bror Lance, en berømt gartner.
Kredit: Bayer Avanceret

Fra en enkelt rose

Haven af Fantasi flyde bruger mere end 20.000 roser — herunder debut af en prisbelønnet gul rose med titlen “Sunshine Daydream” — til at danne en have, der passer ind i det 30-mund-høj (9-meter-høj) contrail af at lancere en raket.

“De tusindvis af blomster på Bayer Avancerede Have Fantasi float er symbolsk for de ideer, der vokser i din fantasi, ligesom de ideer, Rex og jeg var vokset op med,” sagde Lance.

“Fantasi er i centrum for vores kreativitet. Det giver os mulighed for at tænke over, hvad vi er vant til i hverdagen og giver os tro og spænding om fremtiden,” sagde han i et interview med collectSPACE.com.

Det var fantasi, at første led-brødrene at arbejde for the Rose Parade i februar 2008. At lave sin anden af tre ture ud i rummet, Rex bragt med ham en to-tonet pink rose — passende titlen “Tournament of Roses” — at Lance tog til 5,3 millioner km (8.5 millioner kilometer) tur.

At rose, som blev præsenteret på Bayer Avancerede 2009 float, vil ikke være at gøre en gentagelse udseende.

“Jeg har den oprindelige rose [der var] vist floating in space station,” sagde Lance. “Desværre, det er så skrøbeligt, kan vi ikke flytte det.”

Astronaut vs. “Haven Dreng”

Både Lance og Rex deltog i paraden i 2009, men dette vil være deres første gang at ride på en af de vogne.

“Dette er absolut en af de fedeste ting jeg nogensinde har haft en chance for at gøre,” Rex sagde. “Så cool, i virkeligheden, at vi har købt flybilletter til mine drenge, så de kan komme ud for at se parade for første gang også.”

Så ved et arrangement så fokuseret på blomster, der gør det brødre tror vil tiltrække mere opmærksomhed — kun astronaut i paraden eller den berømte gartner?

“Easy — Rex,” sagde Lance. “Meget få mennesker til at gå til rummet, endsige tre gange. Jeg tror, at alle kender og respekterer, hvad form for mod og engagement, der skal til. Og de ønsker at vide, hvad det er.”

“Jeg bliver bare beskidt og alle ved, hvad det er,” sagde Lance.

Men hans astronaut bror var uenige.

“Jeg er nødt til at spille andenviolin i forhold til min ældre bror Lance. Han har den nyttige viden, som alle kan lide,” sagde Rex. “Jeg selv er nødt til at ringe til ham fra tid til anden for at spørge ham, hvordan at helbrede de seneste pest i min baghave. Ingen kalder mig op og beder mig om at hjælpe dem med at løse deres personlige space station, så nytten af min viden base er begrænset.”

“Men, hvis jeg kunne få min “Dreng” bror op til den Internationale rumstation, jeg vil vædde på at han måske bede om nogle spacewalking rådgivning, hvis vi var nødt til at gå på arbejde i baghaven op der!” Rex sagde.

Se for Walheims og Bayer Avancerede Have Fantasi flyde på ABC, NBC, Hallmark Channel og andre netværk’ live-udsendelser på Jan. 2, 2012, 11:10 11:20 am EST.

Klik videre for at collectSPACE.com for at se billeder af de Bayer Avanceret “Have Fantasi” float, som det var ved at blive forberedt til 2012 Steg Parade.

Følg collectSPACE på Facebook og Twitter @collectSPACE og redaktør Robert Pearlman @robertpearlman. Copyright 2011 collectSPACE.com. Alle rettigheder forbeholdes.

Redaktørens Anbefalinger

  • Stem Nu! 11 Største Rumflyvning Historier 2011

  • 2011 – Spaceflight ‘ s Monumentale Øjeblikke

  • 12 rummissioner til at Se i 2012