Ichiro nærmer Pete Rose’ major-league hit rekord

0
33

Lagene dine. Din favoritt forfattere. Uansett hvor du vil ha dem. Tilpass SI med vår nye App. Installere på iOS eller Android.

Miami Marlins outfielder Ichiro Suzuki er bare ett treff for sjenert til å bryte Pete Rose rekord av 4,256 treff karriere, men den Traff Kongen ikke tror summene fra Japan bør telle mot Ichiro er total, ifølge USA Today ‘ s Bob Nightengale.

Ichiro har 2,977 treff i MLB etter å samle 1,278 treff over ni sesonger i Japan.

“Det høres ut som i Japan,” Rose sa, “de prøver å gjøre meg Hit Dronning. Jeg prøver ikke å ta noe bort fra Ichiro, han hadde en Hall of Fame karriere, men den neste tingen du vet, de vil være telling av hans high school-treff. Jeg tror ikke du kommer til å finne noen med troverdighet si at Japanske baseball er tilsvarende til major league baseball.”

Suzuki, 42, holder major-league-rekord for enkelt-sesongen treff med 262 i 2004. Han har også vunnet syv vatt titler i Japan. Han har nektet å kommentere om han mener hans treffer bør telle mot spille inn.

CORCORAN: Plukke beste nåværende utarbeidet spiller for alle de 30 lagene

Suzuki sitter på 31 Nr. på alle-tid MLB treff listen. Yankees utpekt hitter Alex Rodriguez er bare aktiv hvis du spiller med flere treff.