NY afviser fracking pipeline

0
56
Aktivister protesterer Forfatningen Pipeline i Albany, NY.

Score en for fracktivists.

Staten New York har afvist en planlagt 125 km lange naturgasledning, der var stærkt imod af miljøforkæmpere. Guvernør Andrew Cuomo administration styret sent fredag Forfatningen Pipeline projektet har undladt at opfylde de statslige vand-kvalitetskrav.

Beslutningen er et stort slag for den pipeline, der blev drømt op for fire år siden som en måde at transportere naturgas fracked i det Nordøstlige Pennsylvania til Boston, New York og andre markeder i regionen.

Det er mindst tredje fracking-relaterede pipeline, der er blevet afvist i de seneste år, og understreger den voksende politiske magt i form af anti-fracking bevægelse, takket være stor opbakning fra Bernie Sanders. Den Demokratiske præsidentkandidat, der presser på for et nationalt forbud mod fracking og lydeligt imod Forfatningen Pipeline på grund af miljøhensyn.

På søndag, Sanders klappede Cuomo afgørelse på Twitter, at kalde det en “win for NY, vores planet, og vores børnebørn.” Han sagde, “sikker fracking er, som rent kul: fiktion.”

Sierra Club sat en erklæring, der siger, at Forfatningen Pipeline beslutning “repræsenterer en drejning af tidevandet”, at kunne “inspirere til en domino-effekt” på andre stater følelse opmuntret til at nix lignende projekter.

Forfatningen Pipeline afvisning er den seneste tilbageslag for bestræbelserne på at bygge rørledninger, der kan transportere Nordamerika bølgende skifer olie og naturgas. I slutningen af sidste år Præsident Obama, blokeret for den kontroversielle Keystone XL-Rørledningen. Et eksisterende afsnit af Keystone-rørledningen lidt af en lækage tidligere i denne måned. Bare i sidste måned, føderale regulerende myndigheder har afvist en multimillion-dollar naturgasledning og terminal projekt i Oregon er kendt som Jordan Cove.

“Det bør være klart for alle, at ‘fractivists’ i det Demokratiske Parti er ikke længere frynser — disse mennesker er nu ret tæt på centrum” af den part, skrev Chris Krueger, senior politisk analytiker på Guggenheim Værdipapirer, i en nylig rapport.

Relateret: Bernie Sanders ønsker at dræbe fracking boom

På mandag tilhængere af Forfatningen Pipeline, som omfatter Williams Virksomheder og Cabot Olie & Gas, sprængt New York beslutning som en rent politisk og truet med et sagsanlæg for at omstøde kendelsen.

New York State Department of Environmental Conservation ‘ s benægtelse har “åbenlys fejl og urigtige påstande om, og ser ud til at være drevet mere af New York State politik end af miljøteknologi,” projektets sponsorer, sagde i en fælles erklæring.

Aktier i Williams Virksomheder (WMB), faldt 2% på mandag, mens Cabot (COG) faldt 4%.

Rørledningen virksomheder sagde, at de arbejdede tæt sammen med staten for de seneste tre år til at lette vandets kvalitet, bekymringer og endda enige om at omdirigere pipeline og afsætte mere end $26 millioner til ørred stream restaurering, vådområder, migration og for bevarelsen af migrerende bird levesteder.

De virksomheder, der sagde, at de gjorde ugentlig kontrol med bevaringsafdelingen at sikre, at ingen yderligere info der var behov for. Agenturet enten ikke at svare eller sagde ikke mere info der var behov for, at de selskaber, der sagde.

NY regulator “bevidst valgt at forholde sig tavs til at styrke den politiske kampagne, af den Medlemsstat,” de virksomheder, der sagde.

Bevarelse agenturet ikke har taget stilling til en anmodning om kommentar fra CNNMoney.

Relateret: Fracking fallout: 7.9 millioner på risikoen for menneskeskabte jordskælv

På trods af de tilbageslag, Forfatningen Pipeline ‘ s bagmænd sagde, at de fortsat er “absolut forpligtet” til at bygge dette projekt. De hævder, de tillade denial vil forsinke omkring 2.400 direkte og indirekte job, der ville være blevet skabt i løbet af rørledningen konstruktion.

American Petroleum Institute, som repræsenterer store olie-og gasproducenter, sagde Forfatningen vej, ville have skabt arbejdspladser og sænkede omkostninger til energi.

Sheila Hollis, en tidligere energi-regulator, der er nu partner i advokatfirmaet Duane Morris, sagde, at det er meget vanskeligt at bygge nogen nye store energi-infrastruktur projekt-uanset hvem der støtter det eller kilden til magt.

“Alt er fyldt med kontroverser,” sagde hun.

Hollis mener, at dette spørgsmål er sat på en “collision course” i visse dele af landet på grund af de skubbe den væk fra andre former for energi.

“Hvis du lukker kulkraftværker og atomkraftværker, hvor er den generation komme fra?” sagde hun.

CNNMoney (New York) Første gang offentliggjort April 25, 2016: 1:02 PM ET