De 15 gjenværende NFL gratis agenter

0
26

Få alle av Chris Burke kolonner så snart de er publisert. Last ned den nye Sports Illustrated app (iOS eller Android) og tilpasse din opplevelse ved å følge ditt favorittlag og SI forfattere.

Støtende takle Ryan Harris, som startet hver kamp for Super Bowl mester Broncos, gjorde ikke tegn med laget før 29. Mai i fjor. Andre takle Gosder Cherilus, en 13-spillet starter i Tampa Bay, ikke blekk sin kontrakt frem til 17. August. James Jones, Packers’ eventuell teamleder i mottak meter og TDs (og en fri agent igjen denne off-season), gjorde ikke gjøre sin vei til Green Bay til 7. September.

Med andre ord, en general manager arbeid er aldri gjort. Lagene er stadig tilpasning av sine turnusplaner, med tid mellom utkastet og Uke 1 typisk med en non-stop strøm av transaksjoner.

De største premiene i årets fri-agent-klassen ble hevdet uker siden, men det kan være noen hjelp til det ennå. Her er 15 spennende spillerne som fortsatt er på markedet:

Ryan Fitzpatrick, QB

Fitzpatrick er 33 år med 11 sesonger og nesten 3500 passere forsøk under beltet. Det er ingen gåter å løse på dette punktet—han er hva han er. Jets offensive koordinator Chan Gailey gjorde coax karriere høyder i meter (3,905) og TDs (31) forrige sesong, men det var neppe en feilfri viser.

Alle som sagt, han er en anstendig, erfarne alternativ i en QB markedet som for lenge siden løp nakne. Han kommer ikke til å berøre $18 millioner per sesong tilbud levert til Sam Bradford og Brock Osweiler denne off-season, men han har verdi til en lavere prislapp. Jets synes å ha funnet det ut, derav deres nektet å rikke på Fitzpatrick kontrakt krav. Odds er, han ender opp tilbake i New York. Hvis ikke det er nok uoppgjorte quarterback situasjoner rundt ligaen for Fitzpatrick å finne et skudd.

• QBs med mest å bevise: Carson Palmer ansikter unrelenting press

Anquan Boldin, WR

Boldin, 36 Okt. 3, som fortsatt ønsker å spille på. Hans vente på en (sannsynlig) nye hjem bør ikke være mye lenger nå som lag har sine mottaker dybde diagrammer mer eller mindre stille. Boldin ble aldri kommer til å bli en prioritet fri agent denne off-season, men han kunne presse for sitt åttende 1,000-verftet sesong i den rette situasjonen. Pokker, han fanget 69 som går for å være 789 yards siste året, mens de mangler to spill og spille på ligaens verste forbrytelse.

Brandon Boykin, CB

Eagles handlet unna Boykin for en mid-runde utkast plukke, Steelers holdt ham limt fast til benken for flere uker forrige sesong, og nå er det Josh Norman-mindre Panthers kuttet ham til tross for en billig kontrakt. Så, det må være mer enn møter øyet her. Likevel, når Boykin har hatt en sjanse til å spille, han har vært en svært effektiv spilleautomat hjørne. En GM ut vil det gi den 25-år gamle annen konsert.

Leon Hall, CB

Et annet medlem av slot-hjørne brorskap, Hall angivelig gjennomgikk tilbake kirurgi når Cincinnati er 2015-sesongen endte. Legg til hans alder (31) og to før Achilles tårer, og resultatet er en lengre tur inn handlefrihet. Likevel, Hall har vært knyttet til et stadig voksende antall av lagene, og er fortsatt, når sunne, en veldig stødig utøver mot både løpe og gå.

Walter Thurmond, S

Les Bowen av Philadelphia Daily News rapporterte om to måneder siden at Thurmond, 28, kanskje vurderer avgang. Mens det ville være en overraskelse med Thurmond kommer av en karriere år, ex-Ørn har en rutete skade historie. Hvis han ikke ønsker å gi det et nytt forsøk, hans 2015 ytelse, da han flyttet fra hjørne til sikkerhet, bare supplerer sin stilling.

• NEWCOMB: Falker satt til å selge $2 pølser, andre billige innrømmelser

Dwight Freeney, OLB

Freeney ikke signere med Arizona til oktober sist sesong, deretter levert 8.0 sekker på 11 kamper pluss en annen i sluttspillet. Så det bør ikke være noe rush på slutten hans. Han er en pass rush-bare alternativet på dette stadiet av sin karriere—87% av sin snaps kom vs. pass forrige sesong, per Pro Football Focus. Han er fortsatt effektiv.

Donte Whitner, S

Det har nå gått to uker siden Whitner hadde denne utvekslingen med en fan på Twitter:

Han er fortsatt en fri agent, så det kan være utvidet forhandlinger som skjer der. Hvis ikke Rams, så bank på et annet lag seg opp Whitner, som uventet ble kuttet av Brunt tidlig i forrige måned. Den 30 år gamle scuffled siste sesong (som ikke på at Cleveland forsvar?) men fortsatt var i gjennomsnitt 93 takler over sine to Cleveland kampanjer.

Arian Foster, RB

Når vil Fremme være klar for action igjen? Hvordan sikre på vil sitt nye team bli i hans helse når han er? Fortsatt rehabbing Achilles tåre som endte sine 2015-sesongen i oktober, den 29-år gamle Foster har rikelig med NFL suksess på hans cv til bruk som en pitch når han er klar. De dagene han blir regnet som en Nr 1 tilbake er over, skjønt.

Danny Lansanah, LB

De to-ned linebacker er i ferd med å gå veien for fullback, presset ut av utviklingen av NFL lovbrudd. Lansanah, 30, realistisk sett bør komme utenfor banen om bestått nedturer eller når opposisjonen sprer feltet, men han gjorde plukke ut tre ganger i løpet av sin breakout 2014-sesongen. Selv i en begrenset rolle, vil han ende opp på en 53-mann roster.

Sam Bradford bør ha lettere for å vinne Eagles’ tillit enn Carson Wentz

Den MMQB bidragsyter Andreas Brandt bryter ned hvordan new Philadelphia Eagles trener Doug Pederson vil håndtere hans team er tøft quarterback situasjon.

Randy Starks, DT

For om syv eller åtte sesonger nå, Starks har vært blant de mest undervurderte spillerne i fotball. Han gjorde vise tegn til falming i løpet av 2014-15 årstider, først i Miami og deretter Cleveland, men er fortsatt en pålitelig jordas indre defender.

Louis Vasquez, G

Vasquez var en Pro Bowler i 2013, hans første sesong etter hopping skipet fra San Diego til Denver. Mens han gjorde ikke opprettholde det nivået av spill i 2014 eller ’15, han var en full-time starter for Super Bowl champs. Fortsatt bare 29 og nå med 100-plus-opptredener, Vasquez er den type veteran som tegn i juni eller juli og deretter låser ned en første-team rolle av August.

Pierre Thomas, RB

Thomas lært førstehånds siste sesong hvordan NFL utsikt kjører ryggen når de treffer 30 år—han var ikke signert hvor som helst frem til November, når San Francisco kom ringer, så ferdig ut 2015 med Washington. En annen lang ventetid kan være på horisonten i 2016. Selv så, Thomas fortsatt kan bidra som en bestått-ned tilbake, og han har i gjennomsnitt 4.6 yards per carry i løpet av sin karriere.

• BEDARD: Hvorfor betale? Cowboys trenger mer konkurranse på backup QB

Vil Beatty, OT

Noen takler å merke forbli på markedet, noe som betyr at alle lagene fortsatt leter du er enten ute av lykken eller vil vente til kutt skje. Den 31-år gamle Beatty kunne stige som en X-faktor fra at muck. Han gikk glipp av hele 2015-sesongen på grunn av flere skader: en revet pec ut av leiren og en skulderskade som kreves rotator cuff kirurgi sent. Hans recovery tidsplanen er TBD, men flere lag som kom ut tidligere i off-season. Beatty startet 47 kamper på venstre takle for Gigantene fra 2012-14.

Kevin Williams, DT

De Hellige’ forsvar, hvis vi kan kalle det det, var makulert til tonene av en league-verste 29.8 poeng tillatt per kamp forrige sesong. Mistet midt blodbadet var at Williams slått i en nyttig ytelse. Pro Football Focus rangert ham 33. blant 123 interiør forsvarere, ett sted tilbake til Kansas City er Dontari Poe. Han vil slå 35 i August, så dette kunne være slutten av linjen, men et lag som trenger hjelp vs. kjører du kan gjøre verre.

• MMQB: På skader i Buffalo, Carolina hjørner, mer NFL notater

Chris Canty, DE

Snakker av linemen som kan stå opp mot oppløpet, Canty har gjort så effektivt gjennom hele sin lange karriere. Det presserende spørsmålet—bortsett fra hans alder (33)—er at han ikke har vært i stand til å holde seg frisk. Canty glipp av syv spill i både 2012 og ’15 og fem i 2014. Han skulle komme billig, etter Ravens avvist hans $2.15 millioner alternativet for den kommende sesongen.