‘El Clasico’: Test din viden om en af verdens største fodbold kampe

0
87

(CNN)Som en spiller, Zinedine Zidane nød sin fair andel af succes i kampe mellem Real Madrid og sin hård rival Barcelona — et armatur, der er kendt over hele verden som “El Clasico.”

Lørdagens møde mellem de to hold vil være hans første som Real ‘s head coach, selv om spærring af en mirakuløs turnaround, der vil ikke være meget på spil i Barca’ s Camp Nou stadion ud over ære og håneret.Barca har en 10-punkts bly over Real i toppen af La Liga, en tilsyneladende uangribelige hul med blot otte spil at spille. Selv hvis “Los Blancos” var for at hævne November 4-0 prygl på sin egen Bernabeu Stadion, klubben er ligeglade form — kombineret med Barca ‘ s seneste uovervindelighed-gør det usandsynligt, at hullet bliver lukket.Men har du hvad det tager at få det bedre af CNN Sport ‘ s Clasico quiz?

  Læs Morelets os vide, hvordan du kommer videre ved at tweete @CNNSport.Følg @cnnsport

   HAR LIGE SET

   Se mini-Messi score fantastiske mål

  ReplayMore Videoer …SKAL SE

  Se mini-Messi score fantastiske mål, 00:50