Zuid-Miss John Simon verlaten voor ULL

0
116

Zuid-Miss uitvoeren van back-coach John Simon zal de nieuwe wide receivers coach voor Louisiana-Lafayette coach Mark Hudspeth, volgens bronnen.

Het is een terugkeer naar huis van Simon, die opgroeide op een uur rijden in zijn geboorteland Baton Rouge, La.

Het afgelopen seizoen was Simon, de derde in zijn positie in het Zuiden van Missen.

Het was ook zijn best, als de Golden Eagles had een paar van 1.000 meter rushers in Ito Smith (1,128 meter en 10 touchdowns op 171 draagt) en Jalen Richard (1,098 meter en 14 touchdowns op 185 draagt). Het duo hielp het voortbewegen van het programma van de Conference USA spel van het kampioenschap en de eerste bowl game sinds 2011.

Voorafgaand aan de Zuidelijke Missen, de 37-jarige Simon was bij Franklin D. Roosevelt Hoog in Dallas voor vijf jaar, de laatste was van de school atletische directeur. Daarvoor was hij het elftal van interim-hoofdtrainer en atletische directeur voor een jaar nadat hij assistent atletische directeur en coaching speciale teams en de tweede in 2010.

Hij was Roosevelt High assistent van de hoofdtrainer, defensieve coördinator en secundaire coach in 2009 en de school ontvangers coach in 2008. Hij is ook een bekende motiverende spreker, die heeft zijn eigen non-profit organisatie genaamd I. M. A. G. E., die is gericht op het verbeteren van de minderheid gebieden en spreken om kansarme jongeren.

Simon was een lopend terug voor de Tennessee Titans in 2002 en de Washington Redskins in 2003. Hij speelde in Louisiana Tech van 1998 tot 2001.

Hudspeth had een 4-8 opnemen over het afgelopen seizoen, maar voordat het zover was een 9-4 record in zijn eerste vier seizoenen aan de Louisiana-Lafayette, alle afgesloten door New Orleans Bowl overwinningen.