Mercer ‘ s Jibri Bryan vermoord in Macon schieten

0
114

Mercer shooting guard Jibri Bryan werd doodgeschoten op dinsdag middag.

Volgens Joe Kovac Jr. van de Macon Telegraaf, het schieten naar verluidt vond plaats op de parkeerplaats van een supermarkt in het centrum van Macon, GA. Bryan werd in het hoofd geschoten met een pistool. Hij werd gevonden in de bestuurdersstoel van een Chevy Monte Carlo.

Een andere persoon, die de verdachte cohort, was ernstig gewond geraakt bij het incident.

“Vanavond de Mercer gemeenschap de rouwende de tragische dood van de afgestudeerde student Jibri Bryan, die deel uitmaakt van de Universiteit familie voor zes jaar’, Mercer president William D. Underwood zei in een verklaring. “Onze gedachten en gebeden zijn met de Bryan-familie.”

“Jibri Bryan was een speciale jonge man die een geweldige bijdrage aan ons team en deed alles wat van hem gevraagd,” Mercer coach Bob Hoffman zei. “Hij was belangrijk voor ons in elk opzicht. Ik hield van hem en gaf hem de eerste keer was hij op onze campus. We groeiden zeer sterk over de jaren. Onze gedachten en gebeden zijn met zijn bijzondere familie.”

Byran, 23, werd een zesde jaar senior met de Beren. Hij gemiddeld 7.8 punten in 35 begint met het team van vorig seizoen. Een knieblessure, had hem zes wedstrijden van dit seizoen.