DNC står fast mot MSNBC, Union Leader ‘debatt’

0
95
Bernie Sanders og Hillary Clinton er villig til debatt i New Hampshire

Den Demokratiske Nasjonale Komiteen står fast motstand mot planene av MSNBC og New Hampshire Union Leder for å holde en unsanctioned debatt neste uke.

DNC Styreleder Debbie Wasserman Schultz utstedt en uttalelse tirsdag sa at det hadde “ingen planer om å sanksjonere eventuelle ytterligere debatter” før den kommende Iowa caucuses og New Hampshire primære.

DNC, kommunikasjonsdirektør Luis Miranda forteller CNNMoney at MSNBC og fagforeningsleder innsats, som går på kant med DNC retningslinjer, ville være urettferdig overfor media partnere som har spilt av reglene.

“Vi har respekt for den innsats, engasjement og ressurser våre media partnere på PBS Nyheter Time og på Univision/Washington Post har dedikert til vår kommende Demokratisk debatt om 11. februar og Mars 9 henholdsvis” Miranda sa på onsdag.

Relatert: ABC debatt regler vil holde flere REPUBLIKANERNES kandidater av scenen

“Som vår Stol klar i sin uttalelse siste kvelden vi vil ikke være sanksjonering ytterligere debatter før den Første i landet caucuses, og primære, men vil reconvene med våre kampanjer etter de to konkurranser til å skrive en anmeldelse timeplanen vår.”

Hillary Clinton sa onsdag at hun håpet Wasserman Schultz ville ombestemme seg.

“Jeg ville som leder av partiet, og kampanjer for å samtykker til at vi kan debatt i New Hampshire neste uke,” sa hun til Chris Matthews i et intervju som vil luften på MSNBC ‘ s “Hardball” onsdag kveld.

Privateid, DNC medlemmer har gnaget på MSNBC og Union Leader ‘ s forsøk på å gå mot DNC retningslinjer. DNC har en såkalt “eksklusivitet punkt”, som sier at enhver kandidat som deltar i en unsanctioned debatten vil bli ekskludert fra en av de offisielle seks.

Relatert: Trump og Fox i krig: Verken side er slakke ned

Bare Martin O ‘Malley har akseptert MSNBC og Union Leader’ s invitasjon til debatt, og som ville finne sted på februar 4 — fem dager før staten er avgjørende for presidentvalget primær-hvis det finner sted i det hele tatt.

Clintons kampanje sa tirsdag kveld at hun ville bli glad for å delta i en debatt i New Hampshire hvis de andre kandidatene er enige, noe som ville tillate DNC å sanksjonere debatt.”

Bernie Sanders’ kampanje sa, “Vi skal jobbe med DNC og andre kampanjer for å planlegge ytterligere debatter.”

Leser te blader, hva det betyr er at DNC og Demokratiske kandidater er sannsynlig å planlegge flere debatter etter New Hampshire primære februar 9.

Denne planen vil trolig ta New Hampshire Union Leder ut av ligningen. Det også gjenstår å se om DNC vil samarbeide med MSNBC i lys av dens forsøk på å trosse partiet ønsker.

CNNMoney (Des Moines, Iowa) Første gang publisert januar 27, 2016: 1:21 PM ET