Bloomberg redaktør avsluttes: Vi kan ikke dekke Michael Bloomberg aggressivt

0
96
Bloomberg Politikk redaktør Kathy Kiely avslutt over det hun sa var restriksjoner på å dekke Bloomberg politisk.

En topp-redaktør i Michael Bloomberg medieimperium har forlatt selskapet, siterer bekymringer over hvordan det vil dekke den tidligere New York-borgermester ‘ s presidential ambisjoner.

Kathy Kiely, Washington nyhetsredaktør i Bloomberg Politikk, sa hun trakk seg fra sitt innlegg etter økende ubehagelig med måten hennes outlet reagerte på nyheten om at Bloomberg vurderer en uavhengig Hvite Hus bud.

Kiely avgang ble først rapportert av Huffington Post.

“Jeg var ikke komfortabel med hvordan vi skulle reagere på denne historien, og jeg fikk ikke se noen indikasjon på at situasjonen var å gå for å bedre snart,” Kiely fortalte CNNMoney på onsdag. “Jeg tror at enhver kandidat som skal dekkes på samme måte.”

The New York Times rapporterte forrige lørdag at Bloomberg, milliardær mogul og tidligere tre-begrepet ordfører i NYC, har “tatt konkrete skritt mot en potensiell Hvite Hus kjøre. Bloomberg Politikk aggregert the Times rapporterer at dagen med et kort innlegg. Kiely levert sin oppsigelsesbrev på søndag.

Relatert: Donald Trump går etter Mike Bloomberg, hvor det gjør vondt

“Jeg kjempet om det fordi jeg liker virkelig de menneskene jeg jobber med på Bloomberg,” Kiely sa. “Vi bygget opp et team, og vi bygde en nettside, og jeg beundrer mine kolleger veldig mye. Men jeg har vært en politisk journalist i hele mitt liv, og jeg følte jeg var ikke i stand til å gjøre den jobben jeg skal gjøre.”

Kiely nektet å si om det var et direktiv om hvordan å håndtere Bloomberg siste presidentvalget rettssaken ballong. Når du blir spurt om hva som er spesielt bedt om fratredelse, sa hun, “jeg tror bare det faktum at vi ikke hoppe på historien måten andre organisasjoner gjorde. Jeg var ikke komfortabel med det.”

Bloomberg Politikk reportere og kommentatorer har dekket historien om Bloomberg politiske ambisjoner siden Kiely slått i hennes avgang. Mark Halperin, administrerende redaktør av Bloomberg Politikk, som er diskutert i historien mandag på begge MSNBC og Bloomberg TV. På onsdag, siden kjørte en historie på “dyster historie av tredjeparts presidentvalget bud.”

Ty Trippet, en talsmann for Bloomberg News, forsvarte selskapets dekning.

“Vi har dekket spekulasjoner hver dag siden den Tid historien ble publisert,” Trippet sa. “Vår Editor-i-Sjef John Micklethwait er ansvarlig for beslutninger om dekning.”

Kiely sa hun håper hennes fratredelse “kan hjelpe folk som prøver å gjøre det rette.”

“Jeg tror det er mange folk på Bloomberg som forsøker på sin måte å tillate en virkelig gode nyheter organisasjon til å gjøre det gode arbeidet som det er i stand til,” sa hun. “Og dette var min måte.”

CNNMoney (New York) Første gang publisert januar 27, 2016: 7:32 PM ET